Koska kisat lähestyvät uhkaavasti, niin torstaina käytiin taas treenaamassa hyppyä. Saatiin sattumalta hyvää häiriötä, kun viereisellä "kentällä" oli joku toinenkin treenaamassa. Otetiin hyppyä 2x5 sarjaa.

Eka sarja tehtiin niin, että vein pallon toiselle puolelle palkaksi. Käskyllä Natta hyppäsi nätisi ja käskystä pysähtyi pallolle ja vapautuksen jälkeen vasta otti pallon. Ite pitää kiinnittää huomiota siihen, etten jätä Nattaa liian kauas. Sillon on suurempi risti, että neiti menee ohi.

Toisen sarjan tein sitten kisan omaisesti, kuitenkin niin että vapautin Nattan heti sen jälkeen, kun olen sen sivulla. Jälleen Natta hyppäsi hyvin. Natta hyppää hyvin hypyn keskeltä, mutta kääntää itsensä hypyn päällä liikaa oikealle. Parin korjauksen jälkeen sain Nattan tajuamaan, että miten kuuluu tehdä. Nämä hyppytreenit meni hyvin. Nyt vaan niitä toistoja ennen kisoja.

Lopuksi otettiin vielä parit vauhtiluoksetulot, kuten tiistaina opittii. Luoksetulot olivatkin nopeita. Tehdään nyt vielä pari kertaa vain näitä vauhti luoksetuloja ja sitten ruvetaan yhdistämään siihen, se eteentuleminen.