Lauantaina oli suunnitelmissa mennä tokoilemaan ja jälkeilemään Katin ja Geenan kanssa. Mutta eipä mennyt sitten ihan suunnitelmien mukaan. Auto nimittäin päätti tehdä stopitt tuossa Pakkalan liittymän kohdalla (paluu matkalla). Onni onnettomuudessa oli se, että lähi korjaamo oli 200 metrin päässä ja kotiinkin oli matkaa alle kilometri. Punto saatiin heti korjattavaksi ja jos vaan tarvittava varaosa löytyy, niin saan auton takaisin jo maanantaina. Nyt vaan pidetään peukkuja, että sitä varaosaa täältä saa.

No, suunnitelmat meni sitten uusiksi, joten käppäilyn jälkeen päädyttiin tokoilemaan tuohon meidä lähi hiekkikselle. Jäljet saivat jäädä sitten seuraavaan kertaan. Ohjelmassa Nattalla oli ruutu, kaukot, tunnari, metsku, liik. istuminen, seuraamista.

Ekaksi tehtiin liikkeestä istuminen, joka ei mennyt ihan niin hyvin kuin olisin kuvitellu. Valmistelevassa seuruussa neiti kyttäsi ruutua todella paljon ja seuraaminen oli kaameeta. Muutaman kerran piti muistuttaa, että nyt keskitytään mutta sen jälkeen Natta malttoi tehdä kunnolla hommia. Istuminen oli jees ja seuraaminenkin oli hallittua.

Seuraavaksi Natta pääsikin tekemään ruutua. Ruutu oli hyvä ja vauhdilla neiti sinne tykitti. Jätettiin purkki ruutuun ja mentiin tekemään muuta. Seuraavaksi metsku omalla kapulalla. Metsku olikin taas paljon parempi kuin aikasemmalla kerralla ja tästä Nattalle purkki palkaksi. Tämän jälkeen Kati käskytteli meille seuraamista. Seuraaminen tuntus ihan kaameelta. Natta kyttäsi ruutua taas enemmän kuin laki sallis. Tarkoituksella Kati sitten käskytteli meidät ihan ruudun vierestä. Positiivistä oli, että juoksu + tk:t onnistus tosi hyvin.

Tämän jälkeen vielä yksi ruutuun tykitys, joka oli mycket bra. Eli ei moittimista.

Treenien lopuksi vielä tunnari yleisön edessä. Hyvin Natta meni kapuloille, haisteli mutta toi väärän. Uudella lähetyksellä tuli oma. Tehtiin kokonaisuudessa uudestaan ja nyt sieltä tuli oma. Pohdittiin tuota Nattan tunnaria. Eli Natta kyllä haistelee hyvin, mutta jos ei heti klikkaa omaa sieltä, niin ratkasee tilanteen tuomalta sieltä vaan jonkun. Eli ei malta jatkaa töitä tai haistella samoja kapuloita uudestaan.  Otettiin tunnari kokonaisuudessaan uudestaan ja nyt sieltä se omakin tuli heti ekalla kerralla.

Lopuksi vielä kaukot kisamaisesti takapalkalla. Eipä siinä muuten mitään ongelmaa ollut, mutta tuon takapalkan kanssa kääntys hieman poikittain. Mutta eteenpäin ei yhtään liikkunut.

Hyvät treenit kaikesta huolimatta. Kiitos K&G!