Maanantaina mentiin Lapualle treenaamaan Kaisan ja Nerin kanssa.

Nattan kanssa otettiin aluksi käännöksiä patukan kanssa. Nyt oli kaikki käännökset tosi hyviä ja tiukkoja. Ollaan Nattan kanssa muutenkin treenattu takapään käyttöä ja sen kyllä näkee parantuneina käännöksissä.

Seuraavaksi otettiin liikkeestä maahanmeno. Kaisan mukaan meni kyllä suoraan ja nopeesti maahan. Valmistelemassa osuudessa hieman seilaili, mutta...

Kaukoissa otin taas vaan sen ekan nousun. Eipä tuossa ole mitään ongelmaa, jos sitä kuppia ole siellä takana. Kotona Natta on tehokkaasti jumittunut, jos palkka on ollu valmiina. Eli jatkossa palkka aina multa tai avustajalta, ettei jumittaisi niin pahasti.

Lopuksi vielä luoksetulo läpijuoksuna. Natta ennakoi pysähdystä. Eli nyt vaan läpijuoksuja.

Niin ja sitä stopin jälkeistä pätkää olen tehny vaihtelevasti joko suoraan sivulle tai sitten patukan kanssa. Nyt ollaan parina päivänä tehty niitä lenkillä ja Natta on tullu ne vauhdikkaasti laukalla. Taidan nyt tehdä vähän aikaa vaan läpijuoksuja ja alkata vaan siitä hyvästä nopeudesta.

Treenien jälkeen käytiin raviradalla lenkillä. Natta sai taas yhden juoksukaverin Neristä. Hyvin tulivat neidit toimeen ja juoksivat ihan valtavasti. Välillä Nattan oli pakko käydä komentelemassa Nalaa ja Nitaa, kun ne ei suostu juoksemaan.

Kiitos Kaisa treeniseurasta! Ens viikolla taas uudestaan.