Lauantai aamuna herättiin kyllä julmetun aikasin. Jo klo 6.30 olin hakemassa Katia ja Geenaa ja suunnaksi Turku ja tokokisat. Oltiin ATT:n hallilla hyvissä ajoin. Aluksi lenkki ja sitten ilmottautumaan. Natta oli vuorossa ekana ja yllätys, yllätys Geena oli samaan aikaan kehässä. Iskä tuli onneksi kuvamaan ja kattomaan.  Tuomarina meillä oli Ralf Björklund.

Tällä kertaa virittelyt tehtiin ennen paikallaan oloja. Eli aluksi yksi metallin nosto, purkkiruutu ja lopuksi vielä tunnarin piilotus. Tämän jälkeen oli tarkotus laittaa Natta autoon, mutta koska neiti kävi niin kierroksilla Natta pääsi halliin hengailemaan.

Paikallaolossa (10) oltiin siis ihan reunassa. Omaa jännitystä lisäsi se, että Natta joutus makamaan suoraan ruudun eteen. Tällä kertaa virittelyt toimi hyvin ja Natta meni ekalla maahan. Eikä siinä p-makuussa mitään ongelmia ole. Hyvin siinä makasi koko 4 minuuttia. Ylösnousu oli myös hyvä.

Tämän jälkeen kävin kehän ulkopuolella tekemässä muutamat askelsiirtymiset ja kontaktit ja sen jälkeen mentiin suoraan kehään. Liikkeet oli sekalaisessa järjestyksessä, joten ensimmäisenä ei todellakaan ollut kiva olla.

Seuraaminen (8) oli vähän niin ja näin. Natta kyllä teki ihan hyvää seuraamista, mutta samanlaista fiilistä kuin viimeksi ei tullut. Seuraamiskaavio oli tosi rikkonainen (koko ajan pysähdyksiä ja paikallaan käännöksiä). Alku oli ihan jees. Muutaman askeleen jälkeen tuli hidas, joka oli parempaa kuin viimeksi. Sitten lyhyt pätkä normaalia ja pysähdys. Oikeestaan kaikissa pysähdyksissä Natta olis saanu istua inan nopeemmin. No, tässä tuli kuitenkin paikallaan täyskäännös, joka oli ihan hyvä. Juoksu toimi nyt hyvin ja erityisen tyytyväinen olen täyskäänökseen, joka tehtiin melkein kiinni seinässä. Paikallaan käännös oikeellekin oli ihan jees. Kun piti ottaa kaksi askelta eteenpäin, niin mokasin ite. Ekan askeleen otin lyhyenä ja tokan pidempänä ja Natta luuli, että matka tästä jatkuu ja oli lähdössä eteenpäin. Peruutuksetkaan ei ollu niin hyvät, kuin treeneissä mutta kyllä nuokin oli ihan toimivat. Ihan lopussa oli vielä askeleet oikeelle ja vasemmalle ja ne oli ihan ok.

Seuraavaksi oli sitten liikkeestä istuminen (8,5), joka viimeksi epäonnistus. Valmisteleva oli ihan hyvä. Käskystä pysähty heti, mutta itse istuminen oli voinu olla paljon nopeempi.

Kun kerran istuminen sitten onnistus, niin luoksetulo sitten nollattiin (0). Maahanlaitto oli hyvä. Nyt ei jääny kyynärät ilmaan kuten viimeksi. Käskystä lähti vauhdilla. Seisominen meni aivan liian pitkäksi. Verrattuna normiin, annoin käskyn ihan eri tavalla. Olisko sillä ollu osuutta asiaan?!? Välipätkä tuli myös vauhdilla. Maahanmenossa annoin ite taas käskyn aivan liian hätäseen ja Natta jäi seisomaan. No, loppu oli sitten taas ihan jees. Eli vauhtia... joskus vähän liikaakin.

Hyppynouto (9) oli normi Nattaa. Hyppäsi hyvin, nosti hyvin ja palautti hyvin. Ei siinä mitään kummallista tapahtunu. Mistä piste sitten lähti?!? Ei mitään käsitystä.

Tunnaria (0) päästiin suorittamaan seuraavaksi. Virittelyssä Natta ei ollut ihan niin skarppina kuin viimeksi. Lisäksi reagoi (kääntämällä päätä) Lauran maahanmeno vierestä kehästä. Lähti hyvin laukalla (liikkurin käskystä) kapuloille. Natta haisteli kapulat hyvin läpi, otti vieraan suuhun, tiputti, haisteli rivin läpi ja toi oman. Onhan se parempi, että se oma sieltä tuli kuin väärä, mutta harmittaa tuo.

Kaukot (5) ei menny ihan oppikirjan mukaan. Järjestys oli i-s-m-s-i-m. Jättö oli hyvä. Ekassa istumisessa istus hyvin. I-s tuli askeleen eteenpäin (normisti paikallaan). Maahanmenossa (nyt kaksi käskyä) se normi pieni eteentulo ja siitä seisomaan ihan ok. Seiso-istu oli sarjan paras vaihto. Ja lopun maahan oli hyvä. Ylösnousu oli hyväEi ne mun mielestä ihan 5 kaukot oli. Tuli toki eteenpäin, mutta ei mitenkään erityisen paljon.

Metalli (9) oli kanssa normi Nattaa. Hyvin lähti kapulle. Nosto oli myös hyvä ja palautus tapahtus ravilla. Eli tähänkin kun sais palautuksen kuntoon, niin olisin tyytyväinen.

Ruutu (7) olen kyllä tyytyväinen. Virittelyssä klikkasi taas ruudun hyvin. Käskystä lähti hyvin laukalla. Keskellä ruutua seisautin ja siitä maahan. Toinen kyynär jäi hieman ilmaan, joten toinen käsky. Sivulle siirtyminen oli paljon parempi kuin viimeksi.

Me näköjään tahkotaan VOI luokkaa koko rahan edestä. Ei se Nattan suoritus kuitenkaan niin huono ollut kuin mitä pisteet anto ymmärtää. Vire oli hyvä ja se säilys koko ajan hyvänä. Ruutu toimii kisoissa hyvin. Mun pää kesti hyvin Turussa kisaamisen, vaikka paikalla oli paljon tuttuja. Muutenkaan en enää kisoja jännitä juurikaan. Jotain olen ite ainakin sillä saralla oppinut. Se tulos on toisaalta niin lähellä, mutta toisaalta kaukana.

Tämän jälkeen Natta pääsi kotiin iskän kanssa ja mä jäin tsemppaamaan Katia ja Geenaa sekä Minnaa ja Kitaa. Onnittelut molemmille tätäkin kautta huippuhienoista tuloksista.