Sunnuntaina kurvailtiin suoraan Turusta tekemään pikatreenit Katin ja Geenan kanssa. Treenisuunnitelmat koostuivat tunnarista, ruudusta, luoksetulosta ja metallista. Lisäksi tehtiin pieni pätkä seuraamista ja liikkeestä istuminen.

Ennen treenejä Kati vei Nattan purkin ruutuun sillä aikaa, kun me odoteltiin parkkiksella. Tämän jälkeen mentiin tekemään itse ruutu. Näköjään lauantain tahkoomis treeneistä oli jotain hyötyä, sillä Natta meni ruutuun juuri oikeaan paikkaan ja juuri oikeella nopeudella. Ja purkista sai heti palkan. Jätin purkin ruutuun ja mentiin tekemään muita.

Metalli oli nyt ihan ok. Ei se vieläkään ole mikään super ihana, mutta paljon parempi kuin edellisillä kerroilla. Eli treenejä jatketaan.

Luoksetulossa ekalla kerralla seisominen tuli läpi (kun käytin käsimerkkiä), mutta tokalla kerralla kun sain oman käskyn (suullisen) ajoitettua oikein, niin saatiin loistava seisominen aikaseksi. Lopuksi vielä yksi läpijuoksu. Natta ei ole nyt jumittanut kertaakaan syyskuun alun jälkeen luokstulossa! Nyt ihan varmaan kun tätäkin hehkuttaa, niin seuraavalla kerralla virhe toistuu, mutta kuitenkin....

Tunnari tehtiin kisamaisesti (rivi) Katin toimiessa liikkurina. Käskystä Natta lähti sopivalla vauhdilla kapuloille, haisteli kapulat järjestelmällisesti läpi ja toi sieltä oman. Nattasta selvästi näki, että kyllähän tämä homma osataan. Eli ei mitään ongelmia. Nyt ollaan saatu 8 onnistunutta kisamaista tunnaria peräkkäin onnistumaan. Kun vihdoin löydettiin se oikea treenitapa, niin näpsiminenkin saatiin jäämään pois.

Seuraamisen pikku pätkät oli ihan hyviä ja nyt täyskäännöski pelitti. Liikkeestä istuminen oli normi Nattaa eli ok.

Treenien lopuksi vielä yksi vauhdilla ruutuun tykitys, joka oli nimensä mukaan todella vauhdikas.