Nyt on taas sellanen fiilis, että asiat on kääntymässä parempaan suuntaan. Tärkein ja ehkä mukavin asia on se, että mä löysin/sain töitä. Uudet työt alkaa heti maanantaina. Kaikista paikoista mitä hain, niin sain just sen minkä halusin. Ja mikä parasta uusi työpaikka sijaitsee ihan tossa lentokentän kupeessa, joten työmatka on jatkossa vaan 10 minuuttia entisen tunnin sijaan. Luksusta!

Nattan vointikin on jo parempi. Maanantaina käydään eläinlääkärillä (mahd. kuvataan) ja tiistaina on edessä hieroja. Josko sitten pääsis kunnolla tekemään.

Viikonloppuna otan Topin mukaan Turusta ja Topi tulee Nattan kaveriksi pariksi viikoksi. Pääsee samalla harjottelemaan kahden belgin kanssa asumista ja kyllä me varmaan Tollon kanssa käydään vähän treenailemassakin. Toivottavasti en vaan pilaa mitään.

Ja mitä pennun odotukseen kuuluu, niin nyt vaan odotellaan siihen kuun vaihteeseen. Kasvattaja kyseli, että olisinko valmis ottamaan tervun, jos mustia ei synny (tai ei synny tarpeeksi). Pitkään sitä mietin, mutta sitten päädyin siihen että kyllä se tervukin sieltä voi tulla.

Nattan kanssa ollaan treenattu tuskasen vähän. Sisällä ollaan tehty tunnaria ihan hyvällä menestyksellä. Kaukoja ollaan myös tehty ja ne on paremmassa kunnossa kuin aikasemmin. Otin pitkästä aikaa superpalkan takapalkkana. Eipä Natta jumittanu ollenkaan, eikä myöskään liikkunu. Nyt vaan pitäis saada sitä matkaa kasvatettua. No, jos sitä treenais enemmän niin ehkä jotain edistymistäkin tapahtuin.

Jotain kuitenkin oon saanu aikaseksi. Tuli nimittäin ostettua vihdoin ja viimein ruutunauhat.

Eiköhän tässä kaikki tällä kertaa.