Kuluva vuosi rupee olemaan muutamaa päivää vaille valmis. Tähän vuoteen 2009 on mahtunut kaikenlaista tapahtumaa. Alkuvuosi meni tiiviisti koulun parissa Kauhavalla, koska opinnot läheni loppuaan ja edessä oli päättötyön väsääminen. Kaisan ja Arjan kanssa käytiinkin ahkerasti treenaamassa ja paljon saatiin aikaan! Kiitos teille! Helmikuun lopuun lopussa koulu loppui ja oli edessä muutto takasin Vantaalle. Kevät ja kesä menikin sitten uuteen ympäristöön "tutustuen" sekä ahkerasti treenaten.

Heinäkuussa käytiin kisailemassa toko sm:ssä Belgiyhdistyksen joukkueessa. Elokuussa sitten vuorossa oli aluksi bh-koe ja paria viikkoa myöhemmin rm-tokot. Marraskuu meni sitten ohi tekemättä mitään aluksi mun reissatessa Ranskassa ja sen jälkeen sairastellessa. Tuon tauon jälkeen ei oikeen olla päästy vieläkkään vauhtiin ja ollaan oltu aika hiljakseen.

Mutta ilman ihania treenikavereita treenaaminen ei olisi näin hauskaa ja näitäkään tuloksia ei oltaisi saatu. Meillä on ollut onni saada aivan ihanat treeniryhmät varsinkin EPK:n haku- ja tottisryhmät sekä Citybelgien tottis ja myöhemmin tokoryhmä. Spesiaali kiitokset pitää lähettää Kirsille ja Hupille sekä Katille ja Geenalle, joiden kanssa on treenattu ahkerasti.

Melkein tasan vuosi sitten asetin Nattalle tavoitteeksi

- Voittajasta 1 ja mahdollisesti TK3
         Voittajassa ei edes käyty kokeilemassa, koska tunnari tökki, mutta TK2 haettiin kesällä
- BH?
         Painostuksen ansiosta BH käytiin suorittamassa elokuussa
- Näyttelystä se H (jos jaksan Nattan johonkin ilmottaa ja löydetään joku puusilmä tuomari)
          Ei edes harkittu menemistä
- luonnetestiin meno? (ehditäänkö, jaksetaanko)
          Juu, ei tätäkään mietitty
-Haun ilmasut kuntoon
             Nämä on jo paljon paremmassa kunnossa kuin vuosi sitten, nyt ollaan saatu jopa 27. treenit ja ilmasut metsään
- PK-esteiden säännöllinen treenaus
               Esteitä ollaan päästy treenaamaan hyvinkin säännöllisesti (lähes viikottain). Harmi vaan, kun nyt on lunta niin       paljon että treenaaminen ei onnistu

Suurin osa tavoitteista näköjään saavutettiin. Ne kisatavoitteet ei täysin toteutuneet, mutta eihän meillä mikään kiire ole. Se pahin onneksi saatiin alta pois eli BH-koe.

Mitä sitten "pitäis" saada aikaseksi vuoden 2010 aikana

- TK3 tai VOI1 (riippuu miten kisat sujuu yms)
- HK1 (HK2?!? plussaa)
- Ilmasu treenejä ja esineruutua paljon
- Näyttelystä se H (yksi "täsmä" näyttely katottu toukokuun lopulle)
- Luonnetesti (muutama mahdollinen katottu)
- Jälkiä säännöllisesti +keppi ilmasu kuntoon

Ensi vuoteen mahtuu kyllä paljon muutakin. Mulla on ensimmäinen kunnon kesäloma ja sillon olis tarkotus lähteä reissuun (Natta lähtee mukaan). Muutenkin olisi tarkotus käyttää viikonloput paremmin hyväkseen ja reissata millon mihinkin. Kavereiden kanssa on projekti NBL ja eihän sitä tiedä mitä loppu vuodesta tapahtuu.