Nää pakkaset ei ole ollenkaan kiva juttu. Ja sen kyllä huomaa treenimäärästä. Lenkkejä ollaan yritetty tehdä ja sitten siinä lenkin lomassa kaikkea pientä ja kivaa.

Eteenmeno tehtiin tänään pitkästä aikaa ja se näyttää toimivan tauonkin jälkeen. Samoin normaalin hömppäilyn ohessa viimeksi tökkinyt luoksetulon maahanmeno oli super hyvä. Nyt mä tiiän, mitä tein viimeksi väärin ja miten jatkaa.

Kotona ollaan sitten treenailtu kaukoja ja ruutua. Seisomiset toimii tosi hyvin. Seisomasta istumiset onnistuu 80 %. Ja ne 20 %, jollon Natta tulee eteenpäin, niin etenemä on tosi pieni verrattuna entiseen. Mutta koska mä haluan, että se on just eikä melkein, niin treenit jatkuu. Seiso-maahan vaihtoja ei olla vielä tehty, joten niitä ruvetaan jankkaamaan seuraavaksi. Kaikki mut vaihdot näyttää nyt toimivan ja purkkimoodia ei ole tullu pitkään aikaan.

Ruutua ollaan treenattu myös. Olen vahvistanu ruudun klikkaamista. Ja se toimii. Pääasiassa Natta on saanu mennä alustalle, mutta myös tyhjään ruutuun mene hyvin. Pitäis pästä ulos testaamaan näitä, jotta tiiän missä mennään.

Kyllä ne katotut kisat vielä ihan realistiselta tuntuu. Sitä varten treenaillaan.