Keskiviikkona käytiin taas hakuilemassa. Rata oli vaikeampi kuin mitä se oli ollu aikasemmillä kerroilla. Nattalle tehtiin taas kaksi maalimiestä molemissa etukulmissa. Maalimiehet oli taas valmiita piilossa, joten Natta ei "tiennyt" missä ne oli.

Eka maalimies oli vasemassa etukulmassa risupiilossa. Lähetyspaikka oli kallion alla ja maalimiehelle päästäkseen oli aluksi juostava kallion päälle ja sitten sieltä alas. Ekalla kerralla Natta juoksi kallion päälle, mutta itseluottamus ei riittäny perille asti menoon. Tokalla kerralla meni jo syvemmälle, mutta heti kun näköyhteys muhun katosi, niin neiti palasi takaisin. Kolmannella kerralla lähetin Nattan kallion päältä. Tällöin tuli suora ja syvä pisto maalimiehelle. Maalimies kuljetti Natta taas puoleen valiin ja kävin ite sen sieltä hakemassa. Hyvin tuli luokse.

Toinen maalimies oli oikeassa etukulmassa. Ekalla lähetyksellä ei lähtenyt tarpeeksi hyvin. Natta otti omat rundinsa, eikä tullut suoraan luokse. Tokalla lähetyksellä samanlaiset rundit, mutta luoksetulo oli parempi. Kolmannella lähetyksellä uppos hyvin ja tuli hyvä ja suora pisto. Natta tuotiin samalla tavalla taas puoleen väliin ja siitä tuli nätti luoksetulokin.

Hyvällä tuulella voisi kuulemma ottaa kolmekin maalimiestä. Ens viikolla otetaanv varmaan kaistaleita, jotta saadaan hyviä suoria pistoja.

Ilmasutreenejä ei vielä alotettu ja tarvii nyt kysellä, että miten niitä kannattais alottaa treenaamaan.