Huomaa taas, että "syksy" on tullut sillä treenejä on aina ja koko ajan. Keskiviikkona oli vuorossa ekat Citybelgien treenit. Päästiin Nattan kanssa mukaan sm-ryhmään, joten saadaan ainakin hyviä treenejä.

Treeneissä tehtiin kaikkea mahdollista maan ja taivaan välillä. Treenit alotettiin p-ololla. Nattalle oli tietenkin ihan vieraat koirat, mutta ei se niistä mitään välittäny.

Seuraavaksi treenattiin kaukojen vaihtoja läheltä. Sain matkaa kasvatettua hieman ja silti teki hyvin. Jopa seiso-maahan onnistus. Näihin pitää vaan saada lisää matkaa ja ennen kaikkea varmuutta. Onneks ei oo mikään kiire.

Jäävät tehtiin sekalaisessa järjestyksessä ja kaikki onnistus hyvin. Liikkeet oli mun mielestä nopeita.

Sueraavaksi pidettiin vielä metallia. Natta pitää ja kantaa sitä, mutta hieman yök se metalli on. Pitää näemmä ottaa metallia hyppynoutona, jotta siihen saa sen saman varmuuden kuin puukapulalla.

Illalla kotona mulla sitten menikin totaalisesti hermot Nattan tunnarin kanssa. Sain sen nyt sitten lopullisesti pilattua. Jotenkin pitäis saada Nattan mielentila metallia kohtaan vaihtumaan iloisemmaksi tms. Naksu?!? Tällä hetkellä se on mun mielestä enemmän nouto liike kuin haisteluliike. Miten saan vaihdettua sen haistelumoodin päälle? Makupalat ei auta, koska sillon Natta rupee hakemaan vaan ruokaa. Pitäistkö pallolla palkata? Yhden piilottaminen onnistuu ja niitä hakee hyvin, mutta..... Nyt pitäis vaan malttaa olla tekemättä tätä, koska mulla menee niin hermot ko. liikkeen kanssa. Onneks ens viikolla alkaa tosi hyvä tokokurssi, joten sieltä kai saadaan hyviä vinkkejä.