Maanantaina alkoi toinen viikko, jolloin paneudutaan Nattan seuraamiseen.

Tällä kertaa vain otettiin järeämmät "aseet" käyttöön eli kaivoin kaapista kolmen viikon tauon jälkeen patukan. Voi sitä Nattan intoa, kun näki että patukka lähtee mukaan.

Harjoitus aloitettiin ihan samalla tavalla kuin aikaisemmin eli ihan vaan parin askeleen seuraamisia. Ja tadaa... Patukka oli selän takana piilossa, mutta Nattan seuraaminen oli todella nätti. Paikka pysyi todella hyvin ja samalla kontakti oli loistavaa.

Lopetettiin treenaaminen sitten tähän, kun kerran oli mennyt niin hyvin

Perjantai otin iltalenkin yhteydessä tossa läheisellä parkkiksella remmissä seuraamista. Ja vitsi se sujui nätisti. Nattalla oli kova into päällä, mutta se ei mennyt yli vaan keskittyminen oli ihan 110 %. Uskalsin ottaa käännöksiä ja nekin suju tosi nätisti. Nyt tein täyskäännöksen normisti (eli ite käännyt ja Natta tulee sivulla), eikä ylimääräistä haahuilua tapahtunut yhtään.
 
Lauantai päivälenkillä käytiin ottamassa taas vähän seuraamista ja muitakin liikkeitä. Remmissä seuraaminen ja käännökset on nyt hyvällä mallilla. Remmittä seuraamisessa Natta seurasi hyvin, mutta tässä huomaa sen, että kestävyyttä ei vielä ole. Eli lyhyitä matkoja ilman palkkaa sujuu hyvin, mutta pidemmellä matkalla Natta rupee jätättämään.

Otin vielä liikkeestä maahanmenon ja seisomisen takapalkalla ja ne toimi hyvin. Pystyin takasin palaamisessa menemään paremmin Nattan taakse kuin aikaisemmin. Edistystä on siis tapahtunut.

Lopuksi vielä parit luoksetulot, niin että Natta tulee suoraan sivulle. Otin luoksetulot pitkällä matkalla ja vauhtia niissä oli taas todella paljon. Mutta vaikka vauhtia on paljon, niin sivulle tulo on hyvä ja loppuasentokin on suora.

Pari ihmistä tulee nyt sitten kattomaan, että missä mallissa ollaan ja sitten vaan kisoihin. Joskun ne ekat kisat on pakko käydä. ;)