Torstaina oltiin Katin ja Geenan kanssa treenailemassa Viikissä. Nattalla oli ohjelmassa ruutua, kaukoja, metsua ja seuraamista.

Treenit alotettiin ruudulla. Ekalla alusta +nami ruudussa, tokalla pelkkä alusta, kolmannella tyhjä, neljäs ja viides taas alustalle. Kaikki meni ihan hyvin. Nyt näyttää paikka löytyvän paljon paremmin. Ja alustasta huolimatta vauhti on hyvä. Eli näillä jatketaan.

Seuraavaksi tehtiin muutaman vauhtinoudot Katin ruotsalaisella metskulla. Ei mitään suurempia ongelmia, mutta ei se metalli niin kiva ole Nattan mielestä, kuin normi... mutta en valita.

Seuraavaksi tehtiin hidasta seuraamista Katin liikkuroidessa. Tää oli oikeesti tosi vaikeeta. Natta oli varsinkin käännösten jälkeen ihan ulalla. Noin pitkiä hitaita pätkiä ei olla koskaan aikasemmin otettu, joten taas uusi asia treenilistalle.

Lopuksi vielä kaukot Katin häiriköidessä. Näköjään häiriö vaikuttaa vielä noihin kaukoihin (mikä ihme), joten toistoja vaan lisää ja paljon.

Lauantaina sitten käytiin tottistelemassa Luukissa. Treeneisseä häiriötä, esteet ja eteenmeno. Häiriössä hieman vilkuilee, mutta mun huomautuksen jälkeen ei noteraa häiriötä ollenkaan. Mutta siitä huolimatta nää on treeniohjelmassa kuuriluontoisesti.

A-esteessä ei mitään ongelmia eli seuraavaksi treeni askeleen verran eteenpäin. Hypyssä meinaa aina kiertää takaisin päin tullessa => epävarmuus?!?, joten tähän vahvistusta ja aina kahteen suuntaan + paluun vielä vahvistuskäsky.

Lopuksi vielä eteenemno. Vauhti oli ihan super ja hyvin juoksi kentän päähän asti pallolle. Tokalla oli vauhti taas super ja eteenmeno oli vieläkin suorempi.