Viikon suunnittelemattoman tauon jälkeen treffattiin Katin ja Geenan kanssa Pajamäessä treenien merkeissä. Nattalla ohjelmassa ruutua, tunnaria, metskua, kaukoja ja liikkeestä istumista.

Treenit alotettiin helpolla liikkeestä istumisella, jotta saataisiin joku liike ennen ruutua. Liikkeestä istuminen oli ihan normi Natta suoritus eli ei siinä mitään sen suurempaa.

Ruudussa huomasi hyvin meidän tauon. Natta oli ihan ulalla treeneistä. Virittelyn jälkeen lähti kyllä hyvin, mutta säännöllisesti kaarto vasemmalta sisään, mitä ei ole kyllä tehnyt taas pitkään aikaa. Toisella kerralla kävi sama juttu.

Metallissa tehtiin vain vauhtipalauksia Katin avustuksella. Nämä oli hyvät. Josko sitä tätä kautta sais sen palautusvauhdinkin yhtä hyväksi kuin menovauhdin. Miten sen liikkeen päämäärän sais siirretyksi siitä kapulan hyvästä nostosta siihen vauhdikkaaseen luovutukseen.

Kaukoissa keskityttiin vaan seiso-maahan vaihtoja ja yhtä lukuunottamatta saatiin vaihdot onnistumaan. Näköjään tuo jumppa on auttanu asiaa. Turhan usein mä vaan oion ja hyväksyn "virheellisiä" suorituksia.

Seuraavaksi tehtiin ruutu niin, että saatiin varmasti onnistunut suoritus aikaseksi. Kyllähän siitä ihan ok suoritus tuli, mutta mitenkään huippuhyvä se ei kuitenkaan ollut. Tässä huomasi, miten tauko ei tehnyt hyvää.

Treenien lopuksi vielä tunnari. Nyt saatiin ekaa kertaa treeneissä se virhe mitä "kisatilanteissa" tapahtuu eli Natta maistelee vääriä. Eka kasa tehtiin kisamaisesti ja jo tässä oli maistelua. Lopetettiin kesken ja toka kasa tehtiin helpotetusti eli kasa normisti ja makupaloja seassa. Nyt maltto pikku belgikin tehdä töitä ja omahan sieltä löytys.

Treenien jälkeen vielä lenkki Talin ympäri.

Keskiviikkona olil CB treenit Maunulassa. Nyt paneuduttiin tuohon Nattan tunnari ongelmaan. Eka kasa normisti kera makupalojen. Meni hyvin ja haisteli hyvin. Lihapullat oli nyt liian voimakkaita ja ne vei Nattan mielenkiinnon. Näpsi vieraita, mutta merkkasi oman (ei tuonut sitä).

Väliin tehtiin liikkeestä istuminen, joka oli ok ja kaukot jotka oli hyvät.

Sitten toinen tunnari kasa, jossa sitten saatiin hyvä suoritus. Meni kapuloille hyvin, haisteli hyvin ja toi oman sieltä.

Treenien lopuksi vielä ruutu, joka oli kehänauhan vieressä. Natta lähti hyvin ruudun suuntaan, mutta suuntasi sitten toisen kehän luoksetulomerkeille, jotka oli ihan vieressä. Jos vertaa kesän suorituksiin niin nyt Natta ei ottanut painetta kehänauhoista. Enemmän häiritsi ne viereiset luoksetulomerkit. Tokalla tein vähän lähempää ja sain Nattan menemään suoraan ruutuun ja vielä oikeeseen paikkaan.

Mutta täytyy kuitenkin sanoa, että nämäkin treenit jätti paljon miettimistä mitä tehdään ja miten tehdään.