Katin kanssa taas tiistai treenit Viikin nurmella. Nattalla oli ohjelmassa metsua, ruutua, kaukoja ja luoksetuloa.

Alotettiin treenit metsulla. Kokeilin tähän uutta taktiikkaa ja se toimi. Natta teki aivan mahtaman metallinoudon. Ei mitään epäröintiä, ei mitään ongelmia ja vauhti säilys loppuun asti. Lopuksi tehtiin vielä vauhtinouto Katin toimiessa apparina.

Seuraavaksi ruutua. Aluksi lähempää Katin käydessä seisomassa ruudun takana. Natta meni hyvin juuri oikeeseen paikkaan. Toisella kerralla täydeltä matkalta ilman mitään ja sinnehän se uppos. Kolmas vielä läheltä ja sekin meni yhtä hyvin. Lopettiin treenit tähän, koska ne meni niin loistavasti.

Seuraavaksi luoksetuloa. Aluksi kiertoja ja niissä stoppeja. Stopit oli hyvät. Sitten tehtiin luoksetulo suoralla maahanmenon kanssa. Nyt ei yhtään jumittanut ja ampas täysillä ylös sieltä. Maahanmeno oli ihan jees, mutta stopin jälkeinen pätkä olis voinu olla nopeempi. Lopuksi vielä yksi läpijuoksu.

Treenien lopuksi vielä kaukot. Ne ei sitten sujunu ollenkaan. Jumitti kaikki seisomiset. Istumisissa liikkus eteenpäin ja samoin maahanemnoissa. Saatiin muutama hyvä vaihto ja lopettiin siihen.

Treenien jälkeen taas lenksulle Viikin maisemiin. Matkalla käytiin lehmiäkin moikkaamassa. Natta pitkään niitä katseli, mutta ei sanonu mitään. Kiitos Kati taas avusta!