Perjantaina lähdin töistä vähän aikasemmin (tai niin ainakin oli tarkotus) ja pakattiin Punto täyteen tavaraa ja suunnattiin kohti Seinäjokea. Viime kerrasta onkin aikaa ja oli kieltämättä kivaa päästä pois Vantaan nurkista. Seiskan jälkeen oltiin perillä Heidin ja Tompan luona. Tuossa matkassa on kyllä aina ollu ärsyttävintä se Parkana-Jalasjärvi väli... ja sitä se oli nytkin. Huomasi myöskin, etten ole piiitkään aikaan ajellut tuota. Enää ei muistunu ne perinteiset ohituspaikat mieleen vaan piti kiltisti ajella perässä. Natta ja Hempukka löysi heti yhteisen sävelen. Nattan mielestä Mette oli niin kiinnostava, mutta Mette ei liiemmin Nattasta välittäny. Pieni accidenttikin kävi, mutta siinä ei onneksi pientä pintanaarmua pahempaa tapahtunut.

Lauantai aamuna suunnattiin Lapualle. Päästiin kuokkimaan vieraaseen hakuporukkaan (tai no, ei meitä ollu kuin kolme paikalla). Nattalle saatiin kyllä ihan näppärät treenit tehtyä. Nattalle neljä maalimiestä. Eka maalimies oli oikeella noin 20 metriä etukulmasta "umpparissa". Lähetin etukulmasta ja Natta teki tosi hyvän laatikon. Umpparikaan ei aiheuttanut ongelmia. Rulla tuli hyvin käteen ja näyttökin oli hyvä.

Tokalle lähetin myös etulinjaa pitkin ja hyvin Natta upposi ja käänty. Maalimies oli noin 25 metriä etukulmasta. Natta ei kuitenkaan edennyt tarpeeksi pitkälle, joten uusi lähetys. Nyt malttoi edetä tarpeeksi pitkälle ja sieltä se maalimes löytyikin "umpparista". Tässäkin tulla tuli hyvin käteen ja näyttö hyvä. Kolmas maalimies oli oikeella noin puolessa välissä rataa. Upposi taas hyvin, teki hyvän laatikon ja rulla tuli hyvin. Näyttö oli taas hyvä. Vikalle maalimiehelle Natta lähti hyvin, mutta lähti seuraamaan mun jälkiä pitkin. Uudella lähetyksellä malttoi mennä näiden mun jälkien yli maalimiehelle asti. Rulla tuli hyvin perille ja näyttö hyvä.

Kivat treenit saatiin pienellä porukalla. Nattalle treenit oli tosi hyvät. Noin hyviä laatikoita/pistoja ei olla tehty pitkään aikaan. Hallinta oli paljon parempaa kuin aikasemmin. Ehkä se kultanen keskitie on vihdoin löytymässä. Myöskään rullat ei ole tippunu enää pitkään aikaan.

Treenien jälkeen käytiin lenkillä Lapuan raviradalla ja tytöt saivat painaa minkä ehtivät. Ekaa kertaa tämän talven aikana Nattan anturatkin aukesivat, mutta onneksi ne näytti olevan vaan pintanaarmuja.

Illalla käytiin pikasesti treenaamassa Lagun lämpimässä hallissa. Oli kiva autella Heidiä ja katella super pätevää Metteä ja Hempukkaa. Nattakin pääsi vähän tekemään. Tehtiin luoksetuloa, joka oli niin huono sekä kaukoja, jotka ei ollu sieltä parhaimmasta päästä. Natta pääsi myös juoksemaan putken läpi muutamia kertoja ja testattiimpa luoksetulon stoppeja putken kanssa. Sain Heidiltä hyvät vinkit, miten lähteä treenaamaan sitä luoksetulon seisomista (maahanmenohan meillä toimii).

Sunnuntain aamuna mittarin heiluessa eli 20 asteen huonommalla puolella otettiin suunnaksi Ilmajoki ja tokokisat. Kisoista laitan ihan erillisen jutun, mutta sen voi sanoa, että voi kun tuo koira saisi jostain paremman ohjaajan. ;) Ei siellä kisoissa itseasiassa niin kylmä ollut, kun vaan koko ajan liikkus.

Kisoista ajelin taas Lagun hallille, jossa oli agi-epiksen. Menin sinne moikkaamaan Lapuan tuttuja. Oli kiva nähdä teitäkin pitkästä aikaa. Kaisan ja Nerin kanssa käytiin pikku lenkkikin. Kaisa, pitää seuraavalla kerralla sitten yrittää päästä ihan treenaamaankin.

Kisojen jälkeen vähäksi aikaa sisälle lämmittelemään ja sitten lähdettinkin ajelemaan kohti Vantaata. Matka meni nopeesi puhelimessa juorutessa.

Kiitos paljon Heidille ja Tompalle vieraan varaisuudesta! Oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Sylibelgeille paljon rapsutuksia!