Sunnuntai meni pääasiassa treenailujen parissa. Aamulla oltiin aluksi hakutreeneissä ja illalla tottistelemassa.
 
Hakutreenit oli tällä kertaa Teknopoliksella, joten aamulla sai nukkua piiitkään. Nattalle päätin tällä kertaa ottaa neljä maalimiestä. Kaikki maalimiehet oli 50 metrissä ja välipiilojen maalimiesten sijaintia en täysin varmasti tiennyt.
 
Eka maalimies oli vasemmassa etukulmassa. Lähetyksellä Natta lähti tapansa mukaan täysillä menemään ja eteni suoraan maalimiehelle. Hetken päästä tuli sieltä rulla suussa ja rulla tulikin hyvin käteen asti. Näyttö oli myös hyvä. Toinen maalimies oli sitten oikeessa etukulmassa. Tämä oli yhtä hyvä pisto kuin ensimmäinen. Lähetyksellä vauhdikas meno maalimiehelle, hyvä rullanotto ja vauhdikas rullan palautus. Näyttökin oli superhyvä. Kolmas maalimies oli radan puolessa välissä 50 metrissä. Lähetyksellä Natta eteni hieman vinoon, mutta saatiin hyvä tyhjä tähän. Mun pitää muistaa lukea sitä koiraa kunnolla. Nyt lähetys oli hieman hätänen, eikä Natta ollut "normi" itsensä. Uudella lähetyksellä eteni suoraan ja sieltähän se maalimies löytys. Rulla tuli hyvin perille ja näyttö oli taas hyvä. Vika maalimies oli oikeella noin puolessa välissä. Nyt osasin lukea koiraakin hyvin ja lähetin sen oikeeseen suuntaan. Upposi hyvin suoraan maalimiehelle. Rulla tuli taas hyvin käteen asti ja näyttö oli super.
 
Nämä oli kyllä todella loistavat hakutreenit piiitkästä aikaa. Voi kun päästäisiin useemmin treenaamaan, niin vois päästäkin sinne kisoihin. Nyt rupeen treenailemaan aluksi yksin kiinnon otto tekniikkaa. Tarkotus olis, että saataisiin kiinto siirrettyä mettään vielä tämän syksyn aikana.
 
Illalla suunnattiin vielä Luukkiin tottistelemaan. Meitä oli tällä kertaa treeneissä vaan kolme, joten päästiin tekemään yksitellen. Nattan kanssa tein seuraamista, joka oli hyvää sekä henkilöryhmän. Nyt tässä pysys kontaktikin paremmin. Sitten liikkeestä istuminen, joka oli normi Nattaa eli ihan ok. Pitihän sitä kokeilla vielä yksi hyppynouto puukapulalla, jossa ei mitään moittimista ja lopuksi eteenmeno. Natta eteni hieman vinoon, mutta ei ainakaan silmillään hakenut.
 
Treenit on kyllä viime aikoina mennyt pelottavan hyvin. Nyt odotellaan, että koska se alamäki oikeen alkaa. Asiat ei voi sujua näin hyvin! No, nyt kuitenkin nautitaan tästä hyvästä fiiliksestä!