Keskiviikkona tottisteltiin EPK:n porukan kanssa Perkkaalla. Nattan kanssa tehtiin noutoja, seuraamista ja luoksetuloa.

Treeni alotettiin vauhtinoudoilla. Ne kyllä meni ihan kivasti, mutta se normi tykitys siitä puuttus. Sen jälkeen kokeiltiin taas kokonaisena liikkeenä ja sehän oli yksi kaaos. Hidas kun mikä. Lopuksi vielä yksi vauhtinouto, vauhti ei ollu vieläkään ihan normi.

Seuraaminen toimis tänään ihan hyvin. Ekalla pätkällä oli hieman unessa, mutta sitten piristys. Kontakti pysys ja paikka pysys. Normaaliin verrattuna hieman huonompaa.

Vikana luoksetuloja. Aikasemmin olin ollu mielissäni Nattan hyvästä luoksetulo vauhdista. Nyt se vauhti oli ihan tipo tiessään. Natta tuli todella hitaasti, otti häiriötä Hannasta yms. Ei ollenkaan normi Nattaa.

Kahdet vikat treenit on menny ihan perselleen. Tuntuu, että mikään ei toimi. Natta on jotenkin vetämätön. Johtuuko sitten Tempon olosta, kun ei saa enää päivällä olla yksin vai mistä. No, ens viikolla Natta on taas yksin, joten katotaan palaako entiseen.

Lopuksi tehtiin vielä ryhmäp-olot. Ei mitään ongelmia.

Nyt enää muutama tunti töitä ja sitten kotiin. Perjantaina juhannuksen viettoon Turkuun. Tarkotuksena olis treenata ja käydä kattomassa pitkästä aikaa Topin liitelyjä.