Tiistaina käytiin tekemässä palauttelutreenit vähän isommassa porukassa. Mentiin Katin ja Minnan kanssa aikasemmin paikalle, jotta saatiin treenattua Natta ja Geena ennen muiden tuloa.

Luoksetulossa tehtiin vaan läpijuoksu. Ei Nattalle näemmä ollut ne stopit jääneet päälle, sillä tuli niin vauhdilla. Vapautus vauhdista. Ruudussa Kati kävi aluksi viemässä purkin valmiiksi. Hyvin se sinne tykitti. Ekalla meni sivusta sisään, mutta it's not problem. Tokalla tuli hyvä ja vauhdikas ruutu. Liikkeestä istuminen oli kaiketi hyvä, kun kukaan ei sanonu mitään. Lopuksi tehtiin ruutu vielä niin, että Minna kävi viemässä avonaisen purkin ruutuun. Ja vauhdillahan se sinne tykitti.

Ihan lopuksi otettiin vielä tunnari kisamaisesti. Natta meni vauhdilla kapuloille, haisteli hyvin. Ekalla sieltä nousi väärä, mutta lähetin heti perään ja johan sieltä se oma nousi.

Treenien lopuksi vielä p-olot ryhmässä. P-makuussa vain virittelyssä uuden asian, mitä pohdin jo kisojen jälkeen. Nyt Natta olikin paremmin kuulolla. Maahanmeno oli hyvä ja p-makuu oli kokonaisuudessaan hyvä. Eikä siinä p-istumisessakaan ollut mitään ongelmaa. Nuo näyttää nyt toimivan.

Treenien jälkeen vielä lenksu Marian ja poikien kanssa.

Kotona ollaan jatkettu metskun treenaamista, kuten ennen kisoja. Ihan yhtä hyviä suorituksia ollaan saatu tehdyksi. Ainut ongelma on vaan se, että palautus matka on niin lyhyt, että Natta ei ehdi nostaa kunnon vauhtia. Ja kaukoissa ollaan tehty palkkatreenejä eri vaihdoilla.

Eipä me kai mitään suurempia muutoksia ennen seuraavia kisoja tehdä. Jatketaan samaan malliin, koska se näyttää toimivan noin hyvin. Olen muutamille kavereille antanut linkkiä Nattan kisavideoon. On ihanaa ollut saada sieltäkin samanlaista kommenttia suorituksesta, kuin ite on kokenut. Täytyy kyllä myöntää, että olen fiilistelly sen ruudun kanssa moneen kertaan. Se oli sen verran makee. Muutenkin fiilis, mikä kisoissa oli, oli tosi hyvä. Vireen ja mielentilan kannalta tuo oli meidän paras kisa ikinä. Toisaalta mä en jännittänyt juurikaan, koska tiesin Nattan osaavaan asiat. Voi kun saisi saman olotilan myös tuleviin kisoihin.