Viikonloppuna keskityttiin treenailemaan avoimen luokan liikkeitä ja paria muitakin. Mentiin taas tohon viereiselle kentällä treenailemaan, koska se on osottautunut varsin hyväksi paikaksi.

Treenit alotetiin ihan vaan leikkimällä. Tahallani ärsytin Nattaa ja yritin saada vireen nostettua normaalia korkeammalle. Nattan vire nousi yllättävän helposti ja patukan takia Natta tekee näköjään ihan mitä vaan.

Seuraavaksi treenailtiin seuraamista. Otin paljon kahden-kolmen askeleen siirtymisiä. Nää on Nattan ehdottomia bravuureja. Natta pysyy nätisti mukana ja into on kova, kun koskaan ei tiiä mitä on tulossa. Ainoastaan taaksepäin siirtymiset on vielä hakusessa, mutta onhan meillä aikaa niitä treenailla.

Seuraavaksi treenailtiin kaukoja. Ekan sarjan otin noin 5 metristä. Istu-maahan meni hyvin ja palkka tuli koiran taakse. Toinen sarja oli istu-maahan-istu-maahan. Vauhti on paljon parempi kuin aikasemmin on ollut, mutta yhtään Natta ei liikkunut. Kaukot rupee nyt olemaan kunnossa. Pitää saada vaan parit häiriöt vielä ennen kisoja.

Seuraavana oli vuorossa Nattan inhokki eli nouto. Tällä kertaa maasta nostamiset oli ihan kohtuulliset. Vauhtia toki olisi voinut olla lisää, mutta kerrankin Natta nosti nätisti ja siihen mä olen tyytyväinen. Palautuksessa lähdin ite peruuttamaan, jollon palautus oli paljon parempi. Tällä hetkellä Natta on vaan hieman epävarma, että palauttaako eteen vai sivulle. Tottiksessa haluan, että palautus tulee suoraan sivulle, joten treenaamista jatketaan vielä.

Lopuksi vielä kokeilin idaria, jossa tuli samalla jäävät + seuraaminen. Natta seurasi todella nätillä kontaktilla ja kaikki jäävät menivät hyvin. Liikkeestä istumisesta on tullut tosi hyvä. Ihan kuin Natta olisi sisäistänyt mitä nyt pitää tehdä. Mukaantulot oli vielä ehkä hivenen hitaita, mutta tää oli vasta eka kerta kun varsinaisesti treenattiin.

Kyllä avoimen liikkeet ihan hyvällä mallilla on. Vielä kun saisi noudon ja luoksetulon pysäytyksen varmaksi eli olisin ite 100% varma, että liike onnistuu myös kisoissa.

Nyt hieman treenaillaan ja sitten rauhotutaan joulun vietoon.