Tiistaina töiden jälkeen taas suunnaksi Leppävaara. Tällä kertaa treenattiin kaatosateessa Katin ja Minnan kanssa. Nattalla ohjelmassa metallia, ruutua, seuraamista.

Aluksi metallia. Tää nyt ei toiminu ihan odotetulla tavalla. Kävi sama efekti kuin kisoissa eli metalli oli yök. Mitään über kiinnostusta koko kapulaa kohtaan ei ollut. Eli tämä nyt asenne treenaukseen. Seuraavaksi ruutu. Natta meni ruutuun ihan hyvällä asentella ja vauhdilla, mutta ehkä hieman liikaa kaarelleen (mun makuun). Voisi mennä paljon määrätietoisemmin sinne. Lopuksi tehtiin vielä seuraamista. Sekin oli ihan ok, mutta kyllä huomasi, että se sade haittasi a) mua b) Nattaa jonkin verran.

Ihan lopuksi tehtiin vielä mielikuva ruutu ja se meni mycket bra.

Keskiviikkona sitten treenit Marian ja Minnan kanssa Viikin suunnalla. Ruutu ei nyt sitten sujunut ollenkaan. Natta oli ihan ulalla ja keskittyi kaikkeen muuhun kuin tekemiseen. Tehtiin myös pitkiä juoksupätkiä käännöksillä Marian käskyttäessä. Tämä meni jo paljon paremmin kuin aikasemmilla kerroilla. Täyskäännöksiin pitää kiinnittää erityishuomio (lähinnä miten ne ite teen).

Lopuksi vielä eteenmeno. Tähän on ollut Nattan parasta, mutta nyt lähti joka hiton kerta vinoon Minnan jälkiä pitkin. Kolmannella kerralla saatiin vihdoin onnistuminen aikaseksi.

Tämän jälkeen vaihdettiin kenttää. Uudella kentällä taas muutama ruutu, jotka toimi nyt paremmin ja lopuksi taas mielikuva.

Loppuviikko pidettiinkin sitten pääsääntöisesti vapaata. kotona tehtiin metallia maksalaatikon kanssa ja ruutua alustan kanssa. Metallin mielentila ainakin parani huomattavasti, joten näitä treenejä jatketaan. Perjantaina Natta pääsi Marian luokse hoitoon, kun ite lähdin työkavereiden kanssa Helsingin yöhön. Kiitos vaan Marialle Nattan hoidosta.