Lauantaina uhmattiin pakkasta (-16 C) ja lähettiin tottistelemaan belgiporukassa. Mukana oli äiti kera Topin ja Caran, Minna ja Kita sekä Maria ja Rosso. Jotenkin tuli sellanen olo, että kuka ei kuulu joukkoon?!? 
Mun motivaatiopulan takia Nattan kanssa tehtiin vaan kaikkea helppoa eli seuraamista uudella systeemillä. Äiti näki Nattan uutta tekemistä ekaa kertaa ja saatiin hyväksyntä. Nattan tekeminen oli paljon rennompaa ja kokonaisuutena hyvän tuntusta. henkilöryhmäkin meni hyvin. Nyt sitten ongelmia aiheuttaa askel siirtymät. Tämän(kin) ongelman olen rakentanut ihan ite. Eli olen huomaamatta antanut Nattalle vartaloavun ja nyt ei sitten siirtymisissä tule suoraan. Suurin ongelma on oikeelle siirtymisissä. Tää on siitä tylsä asia, että tarviin näihin apparin kattomaan. Kun vaan muistais ite tehdä oikein.

Sunnuntaina käytiin sitten vikan kerran hakuilemassa tänä vuonna. Treenit pidettiinkin sitten tuulessa ja tuiskussa Oittaalla. Testasin Nattalle uutta virittely tapaa ja neiti kävi hieman kierroksilla ja äänteli, kun keskilinjalle päästiin. Nattan treenisuunnitelmaan kuului 6 maalimiestä niin, että kolmas maalimies oli 50 metrissä ja kaikki muut noin 30 metrissä. Kaksi ekaa pistoa oli hyviä ja rullatkin tuli suoraan käteen. Näytöt hyvät. Kolmannella pisto ylös jyrkkään rinteeseen oli hyvä ja hyvin lähti sieltä rullaa tuomaan, mutta perhanan koira tiputti rullaan keskilinjalle noin 50 metrin päästä musta. Nyt noiden tiputtelujen suhteen on 0-linja, joten uusi lähetys. Nyt rulla tuli hyvin käteen asti. Näyttö hyvä. Neljäs ja viides pisto oli tas hyvä, rullat tuli käteen ja näytöt hyvät.
Vikalla sitten rullat tippus urakalla. Ekalla pistolla Natta kävi tarkistamassa alueen, joka oli jäänyt väliin. Löysi kuitenkin maalimiehen ja otti rullan hyvin. Rulla kuitenkin tippus noin metrin päästä musta. Koska Natta ei sitä itsenäisesti halunnut tuoda, niin uusi pisto. Nyt eteni hyvin, mutta rulla tippus metsään. Kolmannella lähetyksellä meinasi pikku belgistä loppua "vauhti" kesken, mutta hyvin sain sen nostettua. (Oli hyvä nähdä tämäkin). Kolmannella sitten rulla vihdoin tuli loppuun asti ja näyttö oli hyvä.

Näin paljon en ole Nattaa ikinä pistottanut. Entinen Natta olisi heittäny homman kesken kolmannen jälkeen, mutta nyt kun motivaatio on kohdallaan, niin näköjään neiti jaksaa vaikka tuon 8 pistoa. Ilmasuja pitäis päästä ottamaan paljon enemmän. Jatkossa pitääkin käyttää kaikki mahdolliset urhit hyväkseen, jotta saadaan näitä taas eteenpäin.

Kiitos meijän ihanalle ryhmälle loistavasta hakusyksystä ja kivoista treeneistä. Tammikuussa jatketaan uudella innolla!