Kiireistä ja muista syistä johtuen tää blogin päivittäminen on jäänyt hieman jälkeen. Koitan nyt saaa tämän ajantasalle ja yrittää muistaa kaikki mitä ollaan tehty ja miten on menny. 

Treeneihin lähdettäessä oma mieliala ei ollut mikään paras mahdollinen. Mä olin todella väsynyt ja näyttelyreissu otti päähän todella paljon ja turhat kilometrin siihen päälle. Ei siis ollut mikään paras lähtökohta treeneille. Helppo se on jälkeenpäin sanoa, mutta olis ehkä pitäny jättää väliin.

Elikkäs Nattan juoksujen takia oltiin suoritus vuorossa vikana. Halusin ottaa Nattan aluksi paikallaoloon. Jo autolta Nattaa haettaessa Natta kävi selvästi kierroksilla. En saanut koiraan mitään kontakti koko aikana. Ennen omaa esittäytymisvuoroa jouduin "pakottamaa" Nattan istumaan sivulle. Kohtuullisella seuraamisella sain Nattan otettua esittäytymispaikkaan. Itse esittäytyminen meni hyvin. Lauantain treenit Eevan kanssa olivat tuottaneet tulosta. Natta ei yhtään yrittänyt hypätä vastaan mistä olin todella tyytyväinen.

Sitten paikallaolot... Natta meni ihan nätisti käskystä maahan. Kun jätin koiran Natta pysyi siinä levollisesti. Noin 1,5 minuutin jälkeen Natta nousi seisomaan ja kun olin palaamassa laittamaan Nattaa maahan, niin Natta alotti pienet hullun kiemurat. Nyt jälkeen päin mietittynä se oli kyllä ihan mun oma vika. Kun Natta nousi ylös, hermostuin ite tosi paljon. Kävellessä Nattan luokse kumarruin koiraa kohti ja yritin napata Nattaa kaulapannasta. Natta varmaan paineistui tästä hieman ja purki sen siihen juoksemiseen. Sen jälkeen kokeiltiin uudestaan paikallaoloa. Natta pysyi paikalla vähän aikaa, mutta nousi sen jälkeen TAAS seisomaan. Nyt sain sen kuitenkin maahan-käskyllä menemään maahan. Sen jälkeen otin pari lyhyyttä maassaolo treenit, mitkä kyllä toimi ihan hyvin.



Sen jälkeen oli vuorossa seuraamiset. Alussa Nattan seuraaminen oli aivan kamalaa. Paikka kyllä pysyi ihan nätisti, mutta kontakti ei sitten pysynyt ollenkaan. Joudin antamaan Nattalle pari pientä pakotetta, mikä auttoi ja tämän jälkeen seuraaminen parani huomattavasti. Tällä kertaa tehtiin pitkä seuraaminen ja loppua kohti seuraaminn parani huomattavasti. Lopussa tekeminen oli juuri sellasta, kun halusin. Seuraamisen lomassa otetiin myös henkilöryhmä. Alussa Natta yritti ottaa "kontaktia" näiden häiriöihmisten kanssa, mutta parin muistuttamisen jälkeen kierroksen ja kaarroksen meni hyvin.

Lopuksi otettiin vielä luoksetulo. Nattan luoksetulo oli tällä kertaa hidas. Eli eteenistumisesta pitää tehdä paljon ihaanampi juttu ja sitä kautta rakentaa siihen vauhtia. Suoraan sivulle tultaessa Nattalla nimittäin on vauhtia ihan kiitettävästi.

Eipä menneet nämä treenit mitenkään putkeen. Kouluttajan mielestä ei ole mikään este, että ilmottaisin Nattan bh-kokeeseen. Nyt yritetään jostain löytää koe ennen mun Ranskaan lähtöä. Mutta saa nähdä päästäänkö.