Helteisessä säässä käytiin viikonloppuna hakuilemassa. Onneksi treeneissä oli vaan muutama koira, joten päästiin nopeesti pois sieltä paahteesta. Maasto oli tosi selkee ja näin saatiin laitettua maalimiehet jo hieman metsään.

Nattalle kolmet ilmasut. Ekalla Paula ja se oli kyllä ihan super. Hyvin otti, vaikka olikin eka ja toi nätisti. Näyttökin oli hyvä.

Tokalla Tina. Lähti hyvin, otti rullan hyvin, mutta tiputti matkalla. Huuto Toi kuitenkin uudella käskyllä hyvin sen rullan. Näyttö oli taas hyvä.

Vikalla Petra. Natta lähti hyvin, mutta oli heti menossa purkille. Ei malttanu ottaa rullaa. Kun rulla lähti liikkeelle, niin muisti mitä siellä pitikään tehdä. Puolessa välissä kuitenkin tiputti... taas.... Otettiin uudestaan ja nyt toi rullan ihan kohtuu hyvin. Näyttö oli taas hyvä.

Sekottiko helle sitten Nattan pään, koska noita tiputtamisia tuli? Vai häiritsikö näkyvillä ollut palkkapurkki sitten? Jatkossa pitää palkka olla aina piilossa, jos kerran se vaikuttaa noin paljon. Kivat treenit kuitenkin.

Ohjatut treenit jäi nyt muutamaksi viikoksi kesätauolle. Yritetään kuitenkin tehdä 2-3 ilmasu treenit per viikko, jotta saataisiin näitäkin eteenpäin. Kiitos taas kaikille kivoista treeneistä.