Pitkästä aikaa saatiin normi poppoo pystyyn ja lähdettiin Lapualle treenaamaan kera Arjan & Vickyn ja Kaisan ja Nerin. Mentiin S-marketin pihalle, koska se on yksi ainoita paikkoja, missä on aurattu ja valoisaa.

Jos sitä nyt saisi ihan oikeesti ruvettua treenaamaan noita voittajan liikkeitä tosissaan.

Treenit alotettiin ruudulla. Tehtiin ruutua kolmessa eri pätkässä. Aluksi ruutuun lähetyksiä. Ekaksi vietiin patukka yhdessä sinne, tokalla niin että Arja vei ja kolmannella  niin, että Arja oli vievinään patukan sinne. Vikalla Natta oli kääntyneenä selkä ruutuun, joten ei nähnyt sitä. Virittely sana toimii nyt hyvin ja Natta blokkaan ruudun hyvin. Täysillä se sinne syöksyy. Vikalla meni hieman takareunasta yli, kun vauhti oli niin kova, mutta sain sen käskyllä siirrettyä takasin ruutuun.

Tämän jälkeen ruudussa maahanmenoja. Hyvin se siellä maahanmeni, eikä juurikaan edennyt. Hyvä, hyvä.
Lopuksi vielä maasta sivulle siirtymiset. Ne oli kyllä ihan huiput. Nyt Natta ei hae edes väärälle puolelle, vaan tulee vauhdilla juuri oikeeseen paikkaan.

Seuraavaksi otettiin liikeestä istumisia. Hyvinhän nekin meni. Ehkä inan nopeemmin olisi voinu mennä.

Lopuksi otettiin vielä tunnarin nostoa ja tolpan kiertoja. Tunnarin nostot oli ihan hyviä. Tolpan kierrot olisi voinu olla nopeempia, mutta autojen välistä pujottellu hidasti vauhtia huomattavasti.

Treenien jälkeen käytiin Kaisan kanssa raviradalla lenkillä ja Natta sai juosta Nerin kanssa. Illalla oli kyllä hiljainen ja väsynyt belgi.