Miten se on niin, että aina kun mun pitää lähteä johonkin pidemmälle reissuun, niin keli on ihan hirvee. Perjantaina töiden jälkeen lähdettiin ajelemaan Nattan kanssa pitkästä aikaa kohti Jyväskylää. Menomatkalla muuten oli ihan ok keli, mutta Tikkurilassa oli kolari, joten siinä meni aikaa. Perille kuitenkin päästiin ihan ihmisten aikoihin. Ekana iltana Natta kävi hieman kierroksilla (mistä lie johtunut). Toisaalta ulkona saatiin loistavat seuruu treenit, koska into Sinin luo oli kova, mutta silti piti kyetä ja keskittyä.

Lauantaina aamulla käytiin Nattan kanssa kahden tunnin lenkki. Se oli ihan mielettömän kivaa. Mä en tiiä mistä se johtuu, mutta Jyväskylällä on ihan samanlainen vaikutus muhun kuin Pariisilla. Siellä on ihan mielettömän ihanaa kävellä ympäriinsä ja nauttia siitä ilmapiiristä ja rauhallisuudesta. Toisaalta ei se varmaan noin ihanalta tuntuis jos siellä asuin. Nyt se on hyvä keino irrottautua kiireisestä arjesta.

Lauantai iltana käytiin kuitenkin pikkasen treenailemassa. Piti kerrankin käyttää "vieras" hyväkseen ja käytiin ottamassa ilmasutreenit. Ennen sitä tehtiin pienet tottikset. Seuraaminen oli ihan super hyvää ja samoin liikkeestä istuminen oli hyvä ja nopee. Enempää en jaksanu noita tahkota, koska pääasia oli ne ilmasut.

Nattalle tehtiin viiden sarja, niin että Sini oli näkyvillä noin 15 metrin päästä. Kaksi ekaa oli ihan loistavat. Natta meni vauhdilla, otti hyvin, toi vauhdilla suoraan sivulle ja loistava luovutus. Kolmannella kyllä lähti, mutta ei jostain syystä menny loppuun asti. Uudella lähetyksellä tuli taas hyvä kokonaisuus. Neljäskin oli taas hyvä. Vikalla Natta sitten tiputti rullan noin metriä ennen mua. Mitään ihmeellistä siinä ei tapahtunu (että voisin sanoa, miksi tiputti). Eli heti perään uusi lähetys ja nyt tuli hyvin. Näköjään noi "vanhat" rullat toimii paremmin kuin uudet. Noita Natta ei tiputa yhtään niin paljon kuin vanhoja.

Sunnuntainakin käytiin reilun tunnin lenkki jäällä tuiskussa ja tuulessa. Kiitos Sinille tosi paljon, että saatiin tulla käymään! Oli kiva nähdä pitkästä aikaa ja juoruta kaikki kuulumiset.

 

(NBL 15-1/31)