Pitkään mietin, että lähdenkö Nattan kanssa ajelemaan Lapualle. Syy tähän epäröintiin oli Nattan kipuileminen torstai-perjantai välisenä yönä. No, lähdettiin kuitenkin matkaan ja tarkotuksena oli tehdä kaikkea Nattan voinnin ja olon mukaan. Töiden jälkeen lähdettiin suoriltaan ajelemaan ja ysin maissa oltiin perillä. On sinne vaan pitkä matka.

Lauantain aamuna oltiin treenailemassa Seinäjoella Heidin ja Arjan kanssa. Nattan kanssa alotettiin tunnarilla. Eka haistelu kasa meni hyvin, mutta "valmiilla" kasalla Natta kyllä haisteli, mutta otti vieraan. Tästä refleksinä tietenkin kielsin, jollon Nattan vire laski. Uudestaan lähetys, mutta nyt ei enää tehny töitä. Sitten otettiin uudestaan haistelu kasa, joka oli ok. Natta teki tunnarin ekaa kertaa tuulessa. Olisiko se vaikuttanut tuohon väärän tuomiseen.

Seuraavaksi tehtiin perusasentoja. Alussa piti taas muistutella paikkaa, mutta sen jälkeen toimi hyvin. Askeleet vasemmalle on ne vaikeimmat, joten ne laitetaan teho treenaukseen. Seuraavaksi tehtiin seuraamisen pysähdyksiä. Yhden ainoon kerran Nattan meni pitkäksi, muuten malttoi pysähtyä oikeeseen paikkaan. Sitten hieman täyskäännöksiä. Tähän saatiin Heidiltä hyvä vinkki, jonka kanssa jatketaan täyskäännösten treenaamista.

Lopuksi vielä kaukot. Muuten meni mun mielestä ihan jees, mutta ne vaihtovälit. Olen tehny aivan liian nopeita vaihtoja ja varsinkin seiso-istu vaihdoissa Natta rupee ennakoimaan todella pahasti.

Tokassa setissä tehtiin pikasesti seuraamista. Seuraaminen oli tosi kivan tuntusta ja näytti kuulemma ihan hyvältä.

Iltapäivällä suunnattiin sitten Simpsiölle. Natta sai odottaa sen aikaa autossa, kun kattosin Kaisan ja Nerin tokoilua. Hyvältä se näytti. Sen jälkeen korkattiin esineruutu kausi. Koska kyseessä oli ekat treenit, halusin tehdä niistä kivat ja helpot. Natta näki, kun Arja vei metsään kolme esinettä kerrallaan. Kaksi pistoa suoraan takarajalle ja kaksi esinettä sieltä. Eipä voisi kauden ekat treenit mennä paremmin. Tästä on hyvä jatkaa.

Sunnuntaina mentiin sitten hakuilemaan. Päästiin vieraaseen ryhmään käymään ja näin saatiin Nattalle vieraat maalimiehet. Heidi toimi tuomarina, koska oli meille kaikista tutuin. Hieman meinasi pikku belgi keulia, kun into oli niin kova. Nattalle otettiin neljä maalimiestä.

Ekalla oli taas se perinteinen ongelma. Natta ei malttanu tuoda rullaa mulle asti. Tokalla sitten oli hyvä. Tokalla mm toi rullaa tosi hyvin, mutta jostain syystä lähti palauttamaan sitä ihan eri suuntaan kuin mihin oli tarkotus. No, se rulla tippu sitten sinne. Tokalla toi hyvin. Kolmannella toi taas hyvin, mutta koska en ollut ottamassa vastaan, niin yllätys yllätys... rulla tippus. Tokalla kun muistin liikkua, niin toi hyvin. Vikalla (jossa oli selkein maasto) Natta oli sitten oma itsensä. Toi rullan vauhdilla suoraan käteen.

Muista edetä metsässä (samoin kuin kentällä)
Tuttujen kanssa pusikko treenejä, jossa ei muhun selkeetä näkyvyyttä.

Oli kyllä todella kiva reissu, mutta on sitä kivaa olla takana. Paljon ehdittiin tekemään ja paljon sain uusia ajatuksia ja ideoita. Oli kivaa nähdä Kaisaa ja Neriäkin pitkästä aikaa. Neri on kyllä kehittynyt todella paljon vuodessa.

Kiitos Arjalle majapaikasta, treeniseurasta ja seurasta muutenkin. Ja Heidi kiitos paljon taas avusta!