Tällä kertaa me ei suinkaan oltu kisoissa kisaamassa, vaan lähdettiin reissuun turistiksi ja treenikavereita kannustamaan.

Perjantaina töiden jälkeen Anna ja Etta oli meitä hakemassa ja kolmen jälkeen suuntana Imatra. Tehtiin fiksu veto ja ajeltiin Kouvolan kautta. Ruuhkia ei ollut ollenkaan ja pääsiin sujuvasti perille. Imatra oli kieltämättä lähempänä kuin kuvittelin. Ei sinne ajanut kuin kolmisen tuntia.

Majapaikka oli hyvä. Tilava, lämmin, rauhallinen ja edullinen. Ja vielä lähellä kisapaikkaa. Perjantaina käytiin Annan kanssa Imatrankoski kierros koirien kanssa. Ehdittiin paikalle vasta niin myöhään, että koski oli ihan "kuiva". Siitä sitten kauppaan ja mäkkiin ja odottelemaan Miraa ja Nano-kelpietä.

Lauantaina aamusta sitten kohti kisoja. Kuukauden ainut sadepäivä, mutta uus takki pelitti hyvin, joten sade ei ollenkaan haitannut. Ekana kävin kattomassa Miran ja Nanon suorituksen. Kokonaisuutena hyvä, pientä tapaturmaa lukuunottamatta. Sitten Samun ja Jemman paikallaolot. Siinä sitten olikin vuorossa jo Annan ja Etan AVON suoritus. Etta teki hyvän suorituksen ja sai hienon 1-tuloksen. Loppu päivä menikin sitten EVL:n kehää seuraten. Heidi ja Mette teki taas hienon ja varman suorituksen. Ja kuten sm-kisoissa kuuluu, niin kisakirjoja jouduttiin odottamaan kauan. Ne kun saatiin, niin suunnattiin taas keskustaan ja kattomaan Imatrankosken "näytöstä". Koski avattiin ja Nightwishin musiikki pauhasi. Siinä vaiheessa oltiin niin väsyneitä, että haettiin vaan pizzat ja mentiin kämpille.

Sunnuntaina sai onneksi nukkua piiiitkään. Ysin jälkeen kattelemaan finaaleja. Sunnutaina aurinko jo paisto ja onnistuin naamankin polttamaan. Oli kyllä hienoa katella Suomen huippujen menoa. Paljon oppisin ja kyllä se oma kisafiiliskin kasvoi. Hienon viikonlopun kruunasi Heidin ja Meten SM-pronssi. Onneksi olkoon vielä tätäkin kautta. Te olette ihan supereita.

Kiitos Annalle kyydistä ja seurasta. Hauska reissu. Ens vuonna sitten taas turistiksi paikalle.