Kiireiden takia viime viikon treeneistä kirjottaminen on jäänyt vähän jälkeen. Viime torstaina käytiin kuitenkin hakuilemassa taas Espoon suunnalla. Koska treenit pidettiin arki-iltana, niin tehtiin varsinaiset tehotreenit että päästäisiin valosaan aikaan metsästä pois.

Maastoltaan Siikajärvi on tosi kiva. Oikealla on tasasta mäntymetsää ja oikealla aluksi loiva kallio ja sen jälkeen tasanen mäntymetsä. Metsä oli selkeälukuinen ja kulkuinen.


Natta oli varsin rauhallisella päällä ennen treenejä. Omaa vuoroa odotellessa istuttiin metsän reunassa ja Natta vaan oli ja ihmetteli. Yhtään ylimääräistä sähellystä tai sähläystä ei ollut havaittavissa. Vasta siinä vaieessa kun puin Nattalle treeniliivin ja hakurullan kaulan ja kouluttaja huuteli meidän vuoroa niin Nattalla kierrokset ja into nousi ihan tajuttomasti.

Tällä kertaa Nattalle otettiin kaksi maalimiestä. Eka maalimies oli oikeassa etukulmassa. Tämä oli haastavampi puoli, koska tuuli tuli aivan toisesta suunnasta. Päästin Nattan irti ja käskin sen sivulle istumaan. Nattan pysyi nätisi paikalla siinä sivussa ja parin "missä-herättelyn" jälkeen Natta lähti hyvin ekalla liikkeelle. Lähetyspaikan edessä oli tiheikköä ja Natta oli sitä mieltä, että ei siitä juokse vaan koukkasi hieman vasemmalle ja juoksi maalimiehelle polkua pitkin. Silti pistosta tuli suhteellisen suora ja vauhtia Nattalla oli todella paljon. Varmaan koskaan ei ole ollut noin paljon. Takasin tullessa otin Nattan vauhdista haltuun ja lähellä käskyllä sain Nattan kulkemaan nätisti uudelle lähetyspaikalle.

Toinen maalimies oli sitten risupiilossa hieman etukulmasta eteenpäin eli Nattalle tuli automaattisesti pieni laatikkoharjotus. Virityksen jälkeen Natta lähti taas todella kovalla vauhdilla maalimiehelle. Kävi tarkistamassa etukulman ja sieltä suuntasi suoraan risupiilolle. Ruokailun jälkeen Natta eteni hyvin eteenpäin missä olin sitten ite ottamassa sitä vastaan.

Jälleen kerran tosi hyvät hakutreenit. Ens kerralla kolme maalimiestä ja toivottavasti se kolmaskin onnistuu.