Lauantaina ja sunnuntaina käytiin taas vaihteeksi treenailemassa. Lauantaina Talissa EPK:n porukan kanssa ja sunnuntaina Keravalla Kirsin kanssa.

Lauantaina treenit keskittyi pääasiassa esteisiin, kun kerran oli mahdollisuus päästä kentälle missä ne on.
Treenit alotettiin hypyllä ja korkeudeksi laitettiin 90 cm. Menosuunnassa Natta hyppäsi hyvi ja korkeelle, mutta takasin päin yritti kiertää. Onneks Talissa se ei ole mahdollista, joten maanittelujen jälkeen tuli hypyn kautta takasin. Natta kuitenkin hyppäsi huonosti ja rämähti suoriltaan hyppyn päälle. Tämän jälkeen laskettiin hyppyä yhdellä ja tämän jälkeen Natta hyppäsi huomattavasti paremmin.  Harmi vaan, että patukka oli niin iso, että se kolisutti hyppyä vasten. Hyppy treenien aikana huomasin Nattan kierrosten nousevan yllättävän suureksi. Onhan Natta nostanu itteään esteillä ennekin, mutta ei noin. Natta murisi leikkiessä, taisteli "raivolla" yms. Siinä vaiheessa piti laittaa peli poikki, jotta tilanne pysys hallinnassa. Hyvin sain Nattan laitettua maahan ja rauhoteltua sitä siinä. Sitä on oppinu tuntemaan oman koiran niin hyvin, että tiiä koska homma rupee menemään överiksi. Onneksi tätä tapahtuu todella harvoin. Rauhottelun jälkeen tehtiin hyppy vielä kerran ilman mitään ongelmia.

Seuraavaksi otettiin sitten a-este. Ekalla Natta ei varmaan muistanu mitä oli tekemässä, koska kiersi. Tokalla teki hyvän ja vauhdikkaan suorituksen, eikä edes yrittänyt kiertää. Kolmannella kerralla kierrokset rupesivat nousemaan liikaa ja Nattalle keittikin esteen jälkeen yli. Tällä kertaa sitten meni niin överiksi, etten saanu tilannetta millään poikki. Siinä sitten odoteltiin 5 minsaa, ennen kuin homma saatiin ohi. Siinä vaiheessa Natta oli tosi nöyrä pikku belgi ja suoraan sanottuna, jos olisin ollut yksin niin se ei olis jääny siihen. Nyt Natta lensi vaan autoon ja jäi sinne.

Treenien lopuksi otettiin vielä kerran este liinassa, kun kerran aikaa oli. Omien hermojen pitämisessä meinasi tulla ongelmia, mutta hyvin sain ne pidettyä kasassa. Eihän Natta edes yrittänytkään tehdä mitään, koska se tietää että on kiinni. Hyvä kuitenkin, että saatiin onnistunut suoritus aikaiseksi.

Illalla piti ottaa paniikki soitto äitille ja nyt tiiän, miten treenaan noita.

Sunnuntaina sitten Kirsin kanssa vesisadetreenit Keravalla. Nattalla ohjelmassa seuraamista, hyppyä, tunnaria, ruutua ja kaukoja.

Treenit alotettiin sillä, että Natta häröili kaikenlaista Hupin ollessa paikallaolossa. Meijän pikku belgi äänteli seuraamisessa , kun oli niin innoissaan. Näemmä kiva-kiva treenit on tuottanu tulosta ja nopeestihan tuo hiljeni, joten ei varmaa iso ongelma ole. Olin vaan hieman ihmeissäni, että mitä. Käännöksissä ei ollu mitään ongelmia ja kontaktikin pysys tosi hyvin. Voi kun.....

Seuraavaksi tehtiin hyppyä. Muutosta aikasempiin eli nyt otettiin kapula mukaan ja palkkasin pelkästään namilla. Kuten lauantaina huomattiin, niin hyppy itsestään nostaa Natta älyttömän paljon, joten namipalkalla yritetään laskea sitä hieman. Ei niissä hypyissä mitään ongelmia ollut, vaikka saikin vaan namin palkaksi. Suorittaminen oli ehkä parempaakin, kun Natta keskittyi tekemiseen. Myös kapulan nostot ja luovutukset oli ihan loistavia, eikä kertaakaan yrittänyt kiertää. Nyt pitää vaan miettiä oma käskytys ja palkkaus kuntoon.

Seuraavaksi tehtiin sitten kaukoja tai lähinä taas seiso-maahan vaihtoja. Nyt ollaan saatu matkaa no metri ja Natta tekee hyvät vaihdot. Muutaman kerran jouduin muistuttamaan väärästä tekniikasta ja heti Natta korjasi oikein. Onhan se jotain oppinut.

Tauon jälkeen rakennettiin Nattalle ruutu. Tavotteena on häivyttää patukkaa sieltä + superpalkan paikan vaihtoa. Ekalla tehtiin tyhjä ruutu. Vauhti oli ihan super, mutta paikka jäi hieman reunaan. Palkkasin kuitenkin, koska ruudussa se oli. Tokalla ruudussa oli pallo valmiina ja tämä oli ihan super hyvä. Kolmannella taas tyhjään ruutuun. Nyt jäi taas reunaan, mutta sain peruutuskäskyllä Natta peruuttamaan keskelle. Kolmannella taas tyhjä  ja sinne taaksehan se ryykäs. Vikalla ruudussa oli super palkka ja tämäkin oli hyvä. Eli näin jatketaan.... Ennakko blokkauksen teen vielä useesti, koska haluan olla varma, että Natta tietä minne on mennossa.

Lopuksi vielä tunnari piilottamalla. Hyvin käytti nenäänsä ja löysi sieltä oman jokakerta, mutta ei ollut ihan sellanen suoritus, kuin aikasemmin. Nyt ehkä hieman helpotetaan ja katotaan mitä siitä tulee.

Tällä viikolla ei treenata ihan näin paljon. Viikonloppuna lähdetään Turkuun ja käydän äitin kanssa ottamassa estesulkeiset Haunisissa.