Tiistaina mentiin tokoileman Katin ja Marian kanssa Taliin. Löydetiin golf-kentän läheisyydestä pieni hiekkakenttä, johon saatiin hyvät treenit pystyyn. Nattalla treeniohjelmassa ruutua, kaukoja ja luoksetuloa.

Ruutuun vietiin purkki valmiiksi, niin että Natta ei sitä nähnyt ja siitäkin huolimatta ruutu meni tosi mallikkaasti. Välissä tehtiin samanlaisia pentuluoksetuloja kuin lauantaina, eikä nyt ollut mitään ongelmaa nousta sieltä maasta. Kaukot toimis vaihtelevalla menestyksellä. Muut vaihdot oli ihan jees, mutta se seiso-maahan tulee eteenpäin eli tätä jumpataan. Lopuksi vielä ruutu uudestaan, eikä mitään ongelmia.

Keskiviikkona Citybelgien treenit. Mentiin kentälle etukäteen Katin ja Geenan kanssa. Ehdittiin tehdä Nattan kanssa muutama hyvä ja vauhdikas luoksetulo sekä aivan loistava ruutu. Muiden tullessa ei sitten juuri mitään tehty. Geenan kanssa minuutin paikallaan istuminen, joka oli hyvä. Myös muutama tunnarin piilottaminen tehtiin itsenäisesti, ihan hyvinhän se sieltä nurmesta löytyi. Kaukoissa yritin vahvistaa sitä seiso-maahan oikeeta tekniikkaa, mutta enemmän siinä meni hermot mulla kuin koiralla. Treenien lopuksi vielä ruutu, joka oli vielä parempi kuin eka. Jo virittely vaiheessa Natta bloggasi ruudun hyvin ja käskyllä lähti täysillä ruutuun ja juuri oikeeseen paikkaan.

Torstaina oli sitten vuorossa syksyn eka koulutus. Natta sai tehdä muiden kanssa paikallaolon, jossa ei mitään ongelmaa. Treenien lopuksi tehtiin vielä seuraamista Timon kävellessä ja vahtiessa mua. Oli kyllä tosi kivaa olla kouluttamassa, kun on niin mukava ryhmä

Perjantaina tehtiin kotona muutamat kaukot takapalkalla, jotka meni ihan super hyvin (jopa se seiso-maahan). Muuten sitten vaan laiskoteltiin, eikä tehty yhtään mitään.