Torstai ilta meni kivasti taas vaihteeksi tottistreeneissä. Tällä kertaa mukana oli hakurymä.

Treenien alussa otettiin ilmottautuminen ja se kyllä sujus tosi hyvin, vaikka ei olla sitä otettukkaan ties koska viimeks.

Nattalle otin pitkästä aikaa paikallaolon. Hyvin se siellä maassa pysyi, vaikka aika oli pitkä ja häiriötä paljon, kun Tänttä ja Sharo leikki ja treenasi vieressä. Vähän Natta pyörisi, mutta ei muuta vaan pää liikkui. Siinä vaiheessa, kun olin menossa takasin niin jostain kumman syystä nousi ylös. Ei ole kyllä mitään hajua, että miksi te noin. Hope so ei tule tavaksi.

Tämän jälkeen otettiin seuraamista ja henkilöryhmää. Seuraamisessa Nattalla oli taas tosi hyvä vire. Kontakti tuppas vaan tippumaan turhan usein. Henkilöryhmässä ei ongelmia. Natta ei edes yrittänyt mennä muiden luo.

Tohon kontaktin pitoon pitää nyt keskittyä. Tollasta seilaamista mä en kyllä halua.

Kauhavalla otettiin vielä piha treenit. Tein kaaviot kokonaisuudessa +jäävät. Seuraammisissa vaadin kontaktin kokoajan ja ihan hyvin se nyt pysyi. Toisen seuraamisen lopussa Nattan vire tuppaa loppumaan. Piti kunnola innostaa, että N malttoi tehdä töitä loppuun. Sitten taas jääviin Natta keräsi itsensä ja teki ne ihan perfect.

Pitää ens viikolla jutella kouluttajan kanssa noista ja kattoa, että miten tosta edetään.