Yhden ansaitun lepopäivän jälkeen oli ihan pakko päästä kokeilemaan viikonloppuna opittuja asioita.

Maanantaina kävin tekemässä illalla kaksi lyhyttä peltojälkeä. Molemmat jäljet olivat suoria, enkä tehnyt niistä muutenkaan mitenkään vaikeita. Ensimmäiselle jäljelle laitoin myös tavaran, ihan vaan kokeilun vuoksi. Olihan se vähän "riski" laittaa sinne jäljen päähän autonavaimet, mutta halusin kuitenkin kokeilla.

Tuttuun tapaan Nattalla oli kova kiire itse jäljelle, mutta nyt kun siellä ei ollutkaan niitä makupaloja niin Natta malttoi tehdä tosi nätisti töitä koko ajan. Natta myös merkitsi tavaran jäljen päässä hyvin ja ilmaisi sen. Ja sen jälkeen leikittiin taas pallon kanssa paljon.

Toinen jälki oli ihan samanlainen muuten, mutta tavarana oli korkki. Tämänkin Natta merkitsi hyvin. Nyt kun on huomannut, että Natta ihan oikeasti osaa tehdä siellä jäljellä rauhassa töitä, niin uskaltaa kokeilla vaikeampiakin asioita. Ja sitähän kautta sitä kehitystä tapahtuu. Nyt odotan innolla sitä, että päästään takaisin Kauhavalle ja ryhmään treenaamaan.

Eilen illalla otin sitten iltalenkille mukaan makupaloja ja tehtiin seuraamis harjoitukset kuten neuvottiin. Aluksi Natta oli vähän ihmeissään, että mitä ihmettä pitää oikein tehdä, mutta pian seuraaminenkin rupesi sujumaan. Tein vain lyhyitä seuraamisia ja sen lisäksi pysähtymisiä. Pysähtymisetkin rupesivat sujumaan ihan hyvin. Tällä uudella systeemillä Natta on paljon paremmin hallittavissa, eikä neiti ensinnäkään kävele vinossa eikä heitä takapaata sivuittain. Nyt vaan kun jaksaa harjotella rauhassa niin hyvä tästä tulee. Katsekontaktikin pysyi koko ajan, mikä on aina välillä ollut vähän hakusessa..

Tänään mennään sitten illalla tekemään pari nurmikkojälkeä...