Alku viikko on mennyt vahvasti tottistelun ja tokoilun merkeissä. Maantaina Leppävaarassa EPK:n tottikset. Nattalla ohjelmassa vauhtinoutoja, eteenmenoa, luoksetuloja.

Aluksi tehtiin vauhtinoutoja Annun avustuksella. Vauhti oli hyvä, mutta hieman Natta kaartoi vasemmalle. Eli tähän pitää kiinnittä huomiota, että tekeekö säännöllisesti vai oliko vaan joku tämän päivän juttu. Ehkä noilla saadaan kuitenkin siinä noudosta niin hyvä kuin se Nattalle on mahdollista.

Seuraavaksi eteenistumisia eripituisilta matkoilta. BH:n jälkeen ei olla varmaan kertaakaan treenattu noita... ja sen kyllä huomaa... Monesti jouduin kädellä auttamaan, jotta Natta tulisi oikein. Tai oikeestaan se mun käsi tulee vaistomaisesti siihen, ei Natta sitä välttämättä edes tarvii. NO, oman varmuuden saamiseksi pitää näitä treenata... sitten enemmän kun eka pk-koe on ajankohtainen... Ennen sitä luoksetulo ja luovutukset saa tulla suoraan sivulle...

Lopuksi vielä eteenmeno. Soila vei meille pallon noin 60 metrin päähän. Nyt Nattalla on selvä käsitys mitä siltä odotetaan ja mitä sen halutaan tekemän. Eteenmeno oli ihan super hyvä ja vauhti oli huippu. Tarkotus oli ottaa vielä lopuksi uudestaan, mutta sitten olikin jo niin pimeetä, ettei ehditty.

Tiistaina Kirsin kanssa Keravalla. Nattalla ohjelmassa ruutua, tunnaria, kaukoja, hyppyä, kontaktia, leikkimistä ja p-olo.

Eka setti alotettiin ruudulla. Viikon sisällä treenaamisen jälkeen kokeiltiin ekaa kertaa ruutua ulkona. Ekalla siellä oli alusta + nami, tokalla pelkkä alusta, kolmannella tyhjä ja neljännellä alusta+nami. Nyt voin sanoa, että kyllä Natta sen ruudun osaa. Ihan täysillä tykitti joka kerta juuri oikeelle paikalle. Eli jatkossakin otetaan ruutua sisällä, jotta ei paikka unohdu ja sitten ulkona vaan tehdään isolla ruudulla vahvistamiset.

Seuraavaksi sitten tunnari. Tää ei sitten toimi ollenkaan. Natta ei ollenkaan halunnut haistella vaan napsi ekat suuhun mitkä vastaan tuli. Koska piilottaminen toimii ja sen hakeminen toimii, mutta tästä eteneminen ei, niin päätin kokeilla sitä että väärät on kiinni. Enhän mä mitään tässä kaaoksessa menetä. Suunnitelmissa on laittaa vieraat kiinni johonkin verkon tyyppiseen, jotta oman paikkaa voi tulevaisuudessa vaihdella. Katotaan miten tää lähtee sujumaan.

Lopuksi vielä kaukot. Ne toimii nyt kanssa tosi hyvin. Näköjään yhden käskyn vaihto auttoi Nattaa ymmärtämään mitä pitää tehdä.

Tokassa setissä aluksi p-lo. Ihan jees, mutta tähän pitää nyt kehittää jotain millä Nattan saisi tarkkaavaisemmaksi. Nyt pää pyörii ehkä inan liikaa. Seuraavaksi tehtiin perusasentoa + pieniä seuraamisia. Vahvistelin hyvästä kontaktista. Näitä kun tulee tehtyä turhan harvoin. Tässä vaiheessa sitä vaan jankataan suoria, käännöksiä, muttein niitä perusteita.

Seuraavaksi hyppynoutoa pikkupatukalla. Siinäkin tuo käskyn vaihdon normi nouto käskyyn. Eipä yrittäny pikku belgi enää kiertää. Näyttää toimivan.

Lopuksi vielä leikkimistä ja kaikkea kiva kivaa.

Näyttää siltä, että tunnaria vaille kisakunnossa. Siihen kun vielä löydettäisiin the idea niin se olis siinä. No, katotaan josko saataisiin jotein järkeä.