Viime viikon oltiin Turussa syyslomalla. Siellä tuli enemmän ja vähemmän treenattua...

13.10. Oltiin ATT:n uudella kentällä treenaamassa tottista Äitin + Tempon ja Topin kanssa. Natta meni ihan nätisti, mutta ei oikein jaksanut keskittyä kun paikalla oli muitakin koiria.

14.10. Aamulla pääsimme mukaan Topin jälkitreeneihin. Nattalle tehtiin normaali metsäjälki + ensimmäinen jana treeni. Natta tajusi janan heti ekalla kerralla, mutta se olikin ainut hyvä asia tällä kertaa. Kuukauden jälkitauko näkyi Nattan tekemisissä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita oli paljon, eikä neiti oikein jaksanut keskittyä Iltapäivällä mentiin sitten kattomaan ATT:n kisoja ja Natta näki pitkästä aikaa paljon koiria. Neiti osasi kyllä käyttäytyä hallilla tosi nätisti. Aina välillä otettiin pari tottistreeniä ja neiti jaksoi keskittyä ja kuunnella koko ajan.
15.10. 15 minuutin pikatreenit pihalla.

17.10 Kentällä treenaamassa Hilman, Hupin ja Riemun kanssa. Tämä oli Nattalle todellinen testi. Natta jaksoi kuitenkin keskittyä tekemiseen tosi hyvin. Vasta loppuvaiheessa rupesi keskittyminen herpaantumaan ja silloin Hupi oli paljon kivempi. Kentällä otettiin niin tottista kuin agilityäkin (tai siis kontakteja sekä putkea.)