Maanantaina oli taas perinteisesti tottisryhmän treenit. Tällä kertaa oltiin uudessa paikassa eli Jorvin parkkiksella.

Nattalla ohjelmassa jäävät, hyppy ja eteenmeno. Juoksun takia Natta oli vuorossa vikana ja ihan kivasti se oli kerännyt kierroksia autossa.

Tällä kertaa alotettiin jäävillä järjestyssä maahan-istu-seiso. Hanna toimi "silminä" ja kattos, että Natta tekee oikein + hyvällä nopeudella. Edellisen päivän treenit ovat näemmä auttaneet ja Natta reagoi kaikkiin tosi hyvin. Maahanmeno oli hyvä, eikä se jääny ollenkaan vajaaksi. Istuminen oli ihan ok, mutta ehkä inan nopeempi sais olla. Seisominen oli sitten tuttua Nattaa.

Seuraavaksi vähän hypeltiin. Meno suunnassa ei ole ongelmia, mutta paluussa kiertää turhan helposti. Voi kun asuis lähempänä kenttää, niin vois käydä tekemässä tän nyt kuntoon. Tähän kun ei ole muuta lääkettä kuin toistoja, toistoja, toistoja. Hypytetiin vaan muutaman kerran, kun kierrokset rupesivat nousemaan turhan ylös.

Lopuksi vielä eteenmeno. Ekalla Natta näki kun Markus vei pallon. Tää oli hyvä, vauhdikas ja suora. Tämän jälkeen koira autoon vähäksi aikaa ja sillä aikaa vein pallon samaan paikkaan (eli ei nähnyt). Vauhti oli mun mielestä paljon parempi kuin ekalla ja suorakin toi oli. Tähänkin vaan toistoja.