Lauantaina oltiin Tammistossa tokoilemassa Minnan ja Kitan kanssa. Nattalle ekassa setissä tunnaria ja perusasentoa. Tunnari tehtiin taas samalla tavalla kahdessa osassa kuin aikasemmin. Eka kasa meni hieman pilalle, koska lähettäessä Natta bongasi vieressä olleen ruudun ja lähti sinne. No, koottiin ruutu pois ja sen jälkeen tunnari uudestaan. Nyt meni ihan ok ja haisteli hyvin. Jos nyt vertaa entiseen, niin Natta ei menny niin reippaasti, kuin aikasemmin... No, tyytyväinen tohon pitää kuitenkin olla. Toka osa meni kanssa hyvin. Natta meni hyvin kapuloille, haisteli hyvin ja nosti oman heti, kun sai siitä hajun.

Seuraavaksi alotettiin Nattan perusasento taaksepäin projekti. Kotona olen saanu jo sen ihan kivasti korjattua. Kolmella ekalla kerralla Nattaa piti muistuttaa, että piti mennä sinne taakse. Tämän jälkeen Natta onneksi muisti kohtuu hyvin, mitä tehdä. Parempaan suuntaan olla tässäkin menossa, mutta vielä on tekemistä.

Tokassa setissä tehtiin vaan kaukoja. Teemana oli sekottaa kaukojen palkkausta. Ekalla kerralla palkak tuli istu-seiso vaihdon jälkeen. Tokalla pelkän virittelyn jälkeen, kolmannella maahanmenosta ja vikalla ekasta seisomisesta. Ihan hyvät vaihdot saatiin aikaseksi ja eiköhän sitä tätä kautta saada kaukojen treenaamiseenkin sitä vaihtelevuutta. Positiiviistä on kyllä se, että sen jälkeen kun otin kunnon virittelyt käytöön niin Natta ei ole kertaakaan jumittanu kaukoissa. Nyt niissä on selkee ero p-makuuseen ja luoksetuloon.

(Kaikki kuvat on ottanu Minna Lipasti. Kiitos Minna)

Tänään oli sitten vuorossa hakutreenit Mestarintiellä. Oli taas sellaset treenit, että olis voinu jättää suosiolla väliin. Natta oli suoraan sanottuna surkee. Mä en tiedä mistä sen toiminta johtus, mutta nyt pitää jotain keksiä. Ihan hyvät pistot Natta teki ja itsenäisesti teki laatikot. Mutta joka ikinen kerta rulla tippus matkalla. Vikoilla Natta meni jo todella epävarmaksi, eikä halunnu tuoda rullaa ollenkaan mulle. Huomasiko Natta ekojen tiputtelujen jälkeen mun "hermostumisen". Onko taukoilut vaikuttanu tuohon? Vauhdista ei mitenkään huomannu, että olisi kipee tms. No, Nattan "puolikuntoisuuden" takia ei kuitenkaan tehty enempiä pistoja. Ja suoraan sanottuna näistä treeneistä jäi tosi huono fiilis. No, ens viikolla pitää yrittää tehdä mahd.paljon rullatreenejä, jotta saadaan taas se varmuus. Hope so Lapualla saataisiin hakutreenitkin pystyyn?!?

Natta kuuli sen, että olin ilmottanu sen näyttelyyn. Viikko sen jälkeen neiti päätti alottaa karvanlähdön. Great! No, toivottavasti kuukauden päästä Natta ei olisi ihan kalju. Samoitin schipperkejä on Poriin tulossa monia, joten ihme pitää tapahtua, että Tempo sen vikan sertin sieltä saa.

(986,6-3,7=982,9)