Maanantaina käytiin taas vaiheeksi tokoilemassa Lapualla Arjan ja Vickyn kanssa. Tällä kertaa saatiin myös Kaisa ja pikku-Neri mukaan.

Ekaksi paikallaolot. No problem. Toisaalta nuo rupee olemaan jo niin tuttuja toisilleen, että eipä ne häiriöitä toisistaan ota... eikä niistä muistakaan asioista. Hyvä, hyvä... Kertaakaan ei Natta muuten ole menny lonkka-asentoon, eikä muutenkaan tehnyt mitään kummallista.

Nattan kanssa alotettiin jäävistä. Ekaksi maahanmeno, joka oli kuulemma hyvä. Ehkä hieman nopeempi, pitäis mun mielestä olla... Joku kun ei vaan saa aikaseksi opettaa sitä uudestaan.
Sen jälkeen otettiin liikkeestä seisominen. Lauantaina kun treenattiin, niin Natta oli sitä mieltä että seiso tarkottaa istumista tai vaihtoehtoisesti maahanmenoa. Nyt ei kuitenkaan ollut mitään ongelmaa. Niille paikoilleen se jämähti.
Seuraavaksi nosteltiin vähän kapulaa. Intoa piisaa ja nostot olivat superhyviä. Palautuksetkin oli nyt tosi näpäkät. Hieman perusasento oli vino, mitä ei olekaan pitkään aikaan ollu.

Lopuksi vielä luoksetuloja. Ekaksi suoraan... joka oli hyvä ja nopea. Sitten stopin kanssa. Stoppi oli just, eikä melkein  mutta taas se loppu pätkä oli hidas. Miten mä saan siihen lyhyeen pätkään sen saman vauhdin kuin alkuun. Hjälp! Lopuksi vielä läpijuoksu, joka oli taas tosi vauhdikas.

Ens viikolla jatketaan taas treenailuja Kaisan ja Nerin kanssa...