Torstaina koulun jälkeen lähdettiin ajelemaan kohti Turkua. Päästiin kuin päästiinkin tokokurssille vielä kerran mukaan. Vika kerta sitten joudutaankin skippaamaan, koska koulun takia ollaan Kauhavalla.

Ekana otettiin paikallaolo. Natta jäi todella nätisti makaamaan ja oli rauhallinen. Natta oli todella skarpisti koko ajan, eikä haistellu maata kuin kerran. Jes! Eli jatkan treenejä niin, että puutun nyt noihin haisteluihin ja lonkka-asentoon menoihin. Jos se nyt jo toimi noin hyvin, niin saadaan se taas entiseen kuntoon vaivattomasti.

Tällä kertaa jokainen sai treenata sitä, mikä itelle oli vaikeeta. Nattan kanssa otettiin treenattavaksi seuraaminen. Kerrankin kun oli kunnolla häiriötä ja se liikkeenohjaaja. Seuraaminen lähti ihan kohtuullisesti liikkeelle. Meinasin taas vaan tuijotella koiraa aivan liikaa. Käännökset meni hyvin, mutta täyskäännöksessä irtosi liikaa. Käännöksessä mä katon yhdessä vaiheessa sivulle, josta Natta sitten lukee että mennäänkin tuonne ja siinä vaiheessa irtoo liikaa. Tämän jälkeen otettiin sitten pelkkiä täyskäännöksiä niin, että ite en tuijotellu koiraa enkä vääriin suuntiin. Tämä toimi kyllä todella hyvin. Täyskäännökset oli paljon parempia.

Tokana otettiin sitten seuraamista ihmisiin päin. Ekalla kerralla Natta haahuili ja oli todella epävarma, kun oltiin lähellä ihmisiä. Tokalla kerralla Natta malttoi pitää kontaktin ja vireen jo paljon paremmin. Eli jatkossa otetaan lisää yleisöä kohti meneviä suoria, että Natta ei ota niistä häiriötä.

Lopuksi otettiin vielä paikallaistuminen. Eipä olla tuotakaan treenattu sitten viime kevään... ja sen kyllä huomasi. Natta yritti koko ajan mennä maahan, koska niin oltiin aina. Tätä pitää puistaa treenata useemmin.

Kurssi oli kyllä ihan huippuhyvä. Saatiin paljon hyviä ideoita, että miten jatketaan tästä nyt sitten eteenpäin. Keväällä pitää katella sitten uudestaan, että missä mennään.