Treenattu ollaan juu...

Järvenpäässä oli T-treenit. Tällä kertaa meitä oli kouluttamassa Pekka. Osa aikaa tehtiin itenäisesti eri osa-alueita ja sitten Pekan kanssa käytiin 1-2 liikettä läpi mihin haluttiin lisä neuvoja.

Nattan kanssa tehtiin Pekan valvovan silmän alla voin kaukoja sekä luoksetulo +stoppi.

Kaukoissa keskityttiin niihin meijän vaikeisiin vaihtoihin eli seiso-istu ja seiso-maahan. Aluksi näytetiin miten ollaan niitä peruuttamalla treenattu ja kuulemma ihan hyvä tapa treenata. Eli näin jatketaan. Pitää miettiä itelle se uusi maahanmeno käsky noissa kaukoissa.

Sitten tehtiin pallon kanssa treenejä, jossa pyrittiin saamaan Nattan ajatusta taaksepäin eli pallo koiran taakse ja ite kävelin Nattan ohi. Samalla vapautus pallolle. Ekalla Natta oli hieman ihmeissään, että täh, mutta ihan hyvin se tajus. Noitakin vois tehdä kuurina, niin sais ehkä sitä ajatusta siirrettyä siihen maahanmenoon. Sitten tehtiinkin sama istumisen kanssa. Tää oikeesti toimi. Natta oli tekemässä väärin seiso-istu vaihdon mutta korjasi oikein siirtämällä jalkoja taakse (kun aluksi oli eteenpäin siirtänyt) ja teki vaihdon niin kuin piti. Ei yhtään etenemistä, eikä yhtään liikkumista. Jes! Maahanmenossa tehtiin niin kuin Laura neuvos ja se toimi. Tämäkin tehtiin takapalkalla. Nyt kun takapalkkana on lelu, niin Natta ei jumita. Joten pitää varmaan laittaa hetkeksi se pallo sinne, jotta purkkiaddiktio unohtuisi.

Lopuksi tehtiin vielä luoksetulo. Otettiin ihan alokasluokan luoksetulo ja ihan hyvä kokeen jälkeen. Ei ehkä niin hyvä vauhti kuin kisoissa, mutta eipä yhtään hidastellu. Sitten kokeiltiin namileikillä niitä maahanmenoja ja se toimi ihan äly hyvin. Noita kyllä tehdään, koska siinä saan tehty maahanmenoja ilman, että vauhti kärsii. Pekka huomautti vielä siitä, että pitää miettiä niitä suhteita eli lyhyeltäkin matkalta pitää pystyä se vauhti kasvattamaan kovaksi ja maahanmeno pitää pystyä tekemään lähellä.

Citybelgien treeneissä Natta oli ihan kuutamolla. Ei ollut ollenkaan oma itsensä. Ei kyllä juoksua vielä pitäis olla tulossa, vaikka karvanlähhtö nyt alkokin.

Tehtiin ihan vaan seuraamista Merjan naksutellessa meille kontaktista. Ihan hyvin se kontakti pysys, vaikka olis voinu olla parempikin.

Treenien lopuksi otettiin 2 x ruutu, niin että Natta näki kun Kati vei sitten patukan. Kentällä oli ruoho niin pitkää, ettei Natta nähnyt patukkaa lähetyspaikalta. Täysillä se kuitenkin tykitti sinne ruutuun. Vautsi. Molemmat ruudut oli tosi loistavia. Eli näköjään treenaaminen auttaa. Silmänisku

Loppu viikon Natta saakin sitten lepäillä. Pidetään pieni treenitauko maanantaihin asti. Ens viikolla alkaa taas EPK:n treenit, joten treenin täyteinen syksy on taas edessä.

Onneksi Nattalla on sentään lomaa tossa loka-marraskuun vaihteessa, kun lähden Ranskaan kaverin häihin. Jippii! Pääsee pitkästä aikaa Ranskaa ja Pariisiin ja näkee kavereita! Nauru