Lauantaina herättiin taas ennen kuin laki salli ja suunnattiin treenaamaan samaan paikaan kuin tiistaina eli lämpimät sisätreenit tiedossa. Tällä kertaa Natta sai aluksi odottaa häkissä Geenan treenatessa.

Treenit alotettiin seuraamisella ja askel siirtymillä peilien kanssa. Peileistä näkee niin hyvin mitä se koiraa tekee, ilman että tarvii ite tuijotella. Taaksepäin peruutukset ei ollu ihan niin hyviä kuin olisin halunu, mutta muuten siirtyvät oli passeleita.

Sen jälkeen tehtiin hyppynouto metallilla, eikä siinäkään mitään ongelmia ollut. Ei kyllä ollut niin vahvaa tekemistä kuin puukapulalla, mutta ekaa kertaa vasta tuota kokeiltiin.

Kaukoissa otettiin vaihtoja yksinään Katin kattoessa, että Natta tekee oikeella tekniikalla. Saatiin hyviä vaihtoja tehtyä ja palkattua niistä. Lopuksi vielä sarja ilman takapalkkaa ja takapalkalla ja molemmat toimi mycket bra.

Lopuksi vielä heiteltiin vähän palloa, mutta paljoa sitä ei uskaltanu tehdä, koska lattia oli sen verran liukas.

Päivällä äiti kävi pikasesti käymässä koko lauman kanssa. Kovasti Tempo olis halunnu jäädä kylään, mutta joutus tällä kertaa lähtemään Turkuun.

Viiden aikoihin suunattiin treenamaan Tammistoon Marian ja poikien kanssa. Sattumalta Timo oli eksyny samalle kentälle Viken kanssa. Oli kiva nähdä niidenkin tekemistä pitkästä aikaa.

Ekassa setissä Nattalle tehtiin ruutua. Ruutu oli vähän ekstreemiä, kun alla oli inan jäätä. Hyvin Natta ruutuun löysi, mutta hieman liuku väärään paikkaan. En mä siitä stressiä jaksa ottaa, koska olosuhteet oli mitä oli.

Luoksetulossa ekalla tehtiin apu ja tokalla ilman apuja ja molemmilla kerroilla stopit oli ihan huippuhyviä. Eli uusi menetelmä toimii. Näitä jatketaan kisoihin asti.

Tokassa setissä tunnarissa oman piilotusta. Eka ja toka oli ihan ok. Kolmannella kesti vähän kauemmin, mutta loppu peleissä se omakin sieltä löytys.

Treenien jälkeen käytiin lenkki vielä Marian ja koirien kanssa. Tossa ihan vieressä on kyllä ihan huippu lenkkipaikat. Pitää yrittää mennä sinne uudestaankin.

Kotona tehtiin vielä yksi metalli ja kaukoja palkalla. Kaukojen maahanmenotkin oli paljon parempi noin kuin aikasemmin. Eli niitäkin nyt kuurina kisoihin asti.