Torstaina lähdettiin taas tokoilemaan Lapualle Arjan ja Vickyn kanssa. Tällä kertaa mentiin Kauppiksen pihalle tokoilemaan.

Treenit alotettiin taas paikallaololla. Aikoina me ollaan otettu pitkiä noin 5 minsan paikallaoloja. Molemmat koirat olivat kyllä todella nätisti paikallaan. Ihan loppuvaiheessa (kun Vicky nousi istumaan), Natta veti itsensä lonkka-asentoon. Kävin sen korjaamassa ja sen jälkeen oli ihan nätisti. Maahanmeno pitäis saada inan nopeemmaksi ja sitä ollaankin treenattu.

Nattan kanssa ekana tehtiin seuraaminen liikkurin kanssa. Seuraaminen oli kyllä ihan jees. Hieman alussa väljeni liikaa (mun mielestä). Käännökset meni nyt paremmin. Ollaan tehty täyskäännöksiä remmissä ja se näyttää auttaneen. Vielä kun sais nuo oikeelle käännökset paremmaksi, niin se siinä. Seuraavan koiran kanssa onneksi sitten tietää, miten nuokin voi alusta asti opettaa oikein.

Sen jälkeen leikittiin kapulan kanssa. Natta sai vaan nostella kapulaa maasta. Intoa oli kyllä ihan tuhottomasti ja tekeminen oli kivaa. Lopuksi otin vielä noudon kokonaisena liikkeenä. Natta lähti kapulalle vauhdilla, nosti hyvin ja toi laukalla takasin.

Seuraavaksi otin jäävät. Ekaksi maahanmeno. Se oli kyllä ihan nappi suoritus. Natta meni suorilta jaloilta maahan ja meni kuulemma nopeesti.
Samoin seisominen oli lähes täydellinen. Jalat kuulemma jäi ihan siihen sijoilleen. Istuminen olis ehkä voinu olla vähän nopeempi... No, mä olen ehkä turhan kriittinen näissä.

Kaukot otettiin samalla tavalla kuin aikasemmin eli super palkka. Eka nousu on nyt tosi hyvä. Nousi hyvin ja siitä palkka.

Lopuksi vielä luoksetulon stoppi. Natta on ruvennu ennakoimaan sitä stoppia (kun on takaa palkka). Pitää harventaa noita nyt ja kattoa. Ite stoppi oli kyllä hyvä. Lopuksi otin vielä läpi juoksun. Siinäkin Natta kokoajan kyttäsi Arjaa, että mistä se palkka oikeen tulee.

Nyt keskitytään hyppyyn ja luoksetulon vikan pätkän nopeuteen.

Keskiviikkona lähdetään Turkuun ja ollaan siellä koko seuraava viikkokin. Helsingissä pitäisi käydä pari asiaa hoitamassa. Haluaisin Vantaalle lähteä tokon PM-kisoja kattomaan, mutta katotaan! Eeva, vieläkö olisit halukas sinne tulemaan?

Pari uutta kuvaa Nattasta! Käytiin pitkästä aikaa perjantaina lenkillä tuolla hiekkakuopilla.