Nyt on sitten talvilomat lomailtu ja päästiin hakuilemaan pitkästä aikaa. Olin viikonlopun Turussa, joten kasin aikaan lähdettiin ajamaan kohti Vantaata ja treenejä. Treenit oli tällä kertaa Kalliosolan tiellä, joten loppu kotimatka ei ollut hirmu pitkä.

Nattalle tehtiin tänään neljän sarja, koska keli oli tosi haastava. "Ongelmia" aiheutti lähinnä lumi ja sen paljous. Lunta oli yli polvien,  joten Nattankin oli tosi raskasta liikkua.

Eka maalimies oli oikeessa etukulmassa. Sinne tuli hyvä suora pisto. Rullakin tuli hyvin suoraan käteen.
Toka maalimies oli sitten lähempänä (noin 20 metrissä). Sinnekin tuli hyvä suora pisto, mutta mun kehuessa Natta tiputti rullan kaksi kertaa. Kolmannella kerralla kun en kehunu, niin johan rulla tuli käteen asti.
Kolmas maalimies oli taas lähellä (noin 20 metrissä). Sinnekin hyvä pisto ja rulla suoraan käteen.
Neljäs maalimies oli vähän pidemmällä (noin 35 metrissä). Ekalla pistolla Natta kävi kattomassa vanhan piilon ja lähti siitä kaartamaan taaksepäin. Tokalla sama juttu. Kolmannella lähetin sitten polun sijasta umpihankeen (ja tuulen alta), niin johan tuli hyvä suora pisto maalimiehelle. Rullankin Natta palautti umpihankea pitkin ja vaikka väsy oli kova, niin ei luovuttanu. Rulla pysys koko matkan suussa ja tuli suoraan käteen.

Vaikka tuolla yhdellä mm:llä tuli rullan tiputtamisia, niin olen tosi tyytyväinen pikku otukseen. Entinen Natta olisi luovuttanu, mutta nyt on motivaatio niin hyvä, ettei se anna periksi. Samalla tuli testattua se, että Natta todellakin käyttää nenää eikä silmiä. Kun ollaan kuitenkin ilmasuja tehty paljon ja aina maalimiehet ei ole ollu kunnolla piilossa, niin epäilin että käyttää silmiä. Nyt kaikki mm:t oli kunnolla piilossa, joten Natta käytti vaan nenää.

Pitää muistaa antaa Nattalle työrauha eli kehu vasta rullan luovutuksessa.

Maalimiehet kunnolla piiloon

Maalimiesten siirto

Kotona jatketaan kiinnon naksuttelua eli haetaan oikeeta tekniikkaa kiinnon suuhun ottamiseen + irrottamiseen.