Torstaina oli tottistelut Citybelgien kentällä. Treeneihin meno ei mennyt niin sujuvasti, kuin olis pitäny. Matkalla auto päätti irtisanoa sopimuksen ja jäi tien varteen. Onneks trenikentälle oli matkaa enää kilsa, joten treenitavarat mukaan ja kävellen treeneihin.

Treenit alotettiin kiva-kiva seuraamisella. Natta oli ihan täysillä mukana. Seuraamisen aikana häntä heilus ja Nattalla oli super kivaa. Natta ei ottanut häiriötä vieressä olleista koirista ja ihmisitä.

Seuraavaksi tehtiin hyppyä. Se sitten menikin hieman häröilyksi. Natta kyllä hyppäsi ne kerrat ihan hyvin, mitkä hyppäsi. Kivempaa oli vaan juosta hypyn sivusta suoraan patukalle. Mistä se ton on oikeen keksiny. Saatiin me kuitenkin hyviäkin suorituksia tehtyä. Pitää nyt kehitellä tohon jotain, jotta sais sen varmaksi. Jos patukka nostaa liikaa, niin pitäiskö tehdä pelkällä noutokapulalla.

Lopuksi tehtiin vielä jääviä. Aluksi maahanmeno. Se oli ihan hyvä, mutta Natta meni kuulemma jotenkin oudost maahan. Sama tapahtu istumisessa. Pitää seurata, että oliko vaan yks kerta vai johtuuko jostain jumituksesta yms.

Oli taas tosi kivat treenit. Matkalla käytiin autosta hakemassa kaikki tarpeellinen/arvokas pois, jotta sen uskalsi jättää siihen tien viereen. Nyt vaan pitää jostain kehitellä apuvoimia, että sen saa hinattua tohon kotiparkkikselle, jotta voidaan syy selvittää. No,  onneksi saatiin Japelta kyyti kotiin, ettei tarvinnu kävellä koko 20 kilsaa kotio. Kiitos vaan!