Tiistaina oli Virven kurssin vuoro J:päässä. Liikkeinä oli tunnari ja ruutu. Alotetiin tunnarista, koska sunnuntain surkeiden treenien takana mulla ei ollu siitä mitenkään positiiviset odotukset.
Nattalle tehtiin kaksi kasaa. Ekassa kasassa taas vaan vääriä ja sai palkan haistelusta. Tää toimi hyvin! Tokassa kasassa vääriä 6 ja oma keskellä. Natta haisteli hyvin ja nosti sieltä oman. Mä olin kyllä ihan super tyytyväinen tuohon. Onneksi saatiin tämä videoituakin, niin pystyy näkemään omaa tekemistä ja sitä oikeeta mielentilaa ihan videoltakin. Saatiin hyviä vinkkejä ajatellen tunnarin pitkäkestoisuuteen, väärän tuomiseen ja muutenkin jatkoa varten. Jos mielentila ei ole mun mielestä hyvä, niin sitten ei tehdä tunnaria. Tässä vaiheessa se on ensisijaisen tärkeetä.

Seuraavaksi tehtiin ruutu. Ruutu ei sitten ollutkaan niin hyvä, kuin sunnuntaina. Hieman epävarmuutta ja ainakin osittain meni nenä maassa ruutuun. Tää on nyt se liike, joka tällä hetkellä vaatiin eniten töitä. Tähänkin saatiin hyvät vinkit ,jotta saadaan ruutu kisakuntoon.

Keskiviikkona ekat treenit oli Malminkartanossa. Ennen treenien alkua tein Nattalle 5 oman piilotusta. Hyvin ne kaikki sieltä löytys. Varsinaisten treenien teemana oli kaikenlainen hässäköinti eli odottamista, ilmoittautuminen. Odottaminen ei ole koskaan Nattalle ollut mikään ongelma. Tässä on lepo käsky ollu loistava juttu. Siitä saa Nattan hyvin kerättyä tekemiseen. Ilmoittautuminen meni myös hyvin, no problem. Liikkeinä tehtiin jäävät, jotka oli kaikki ihan hyvä. Maahanmeno toki voisi olla nopeempi.

Siitä sitten kruisailtiin Maunulaan CB:n treeneihin. Nattalle tehtiin p-olo, kaukot, metallia ja seuraamista. P-oloissa Etta ja Essi toimi häiriökoirina ja Kati apparina. Muutaman kerran oli Kati joutunut kieltämään haistelusta, mutta suurimman osan oli ollu nätisti. Annalta saatiin hyvät vinkit paluun treenaamiseen, joten niitä tehdään nyt. Miten niin toko on pilkun viilaamista?!?

Metalli oli Nattan mielestä yök, vaikka sitä ihan ok nosteli. Tätä pitää vaan enemmän naksutella, jotta se iloisuus siihen tulee. Seuraaminen oli tosi hyvän olosta ja askelsiirtymiset oli hyviä. Kaukot toimi ja ei toiminu. Mikä oli positiiviista Natta malttoi odottaa pitkissä vaihtoväleissä. Ite unohdin tehdä kunnon virittelyt, mistä johtuen jumitti ekoilla tosi pahasti. Eli vaatiin virittelyt ja samassa suhteessa pitää treenata sitä, että eka liike on seiso ja maahan.

Kivat treenit kuitenkin.Tack så mycket