Josko sitä nyt jaksaisi taas panostaa blogiin edes jollain tasolla. Tämä vuosi on alkanut meidän kohdalla todella vauhdikkaasti ja paljon ollaan tehty kaikenlaista.

Isoin ruljanssi meillä oli viikko sitten, kun muutettiin Nattan kanssa uuteen paikkaan asumaan. Tosin muuttomatka ei ollut kuin kilometrin verran, mutta silti. Itse muutto meni tosi vaivattomasti ja nopeesti. Kiitos vaan Katille (ja Geenalle) muuttoavusta. Uusi asunton on ihan super ihana. Mä tykkään. Yläkerrassa tosin asuu oopperalaulaja, joten musiikki on taattu joka päivä. Natta on kotiutunut uuteen paikkaan tosi hyvin. Parhaat kyttäyspaikatkin on jo löydetty.

Meidän ikivanhat ja päivittämättömät kotisivut lakkaavat toimimasta noin viikon kuluttua. En jaksanut enää panostaa niihin, joten päätin niistä luopua kokonaan. Katotaan josko jaksaisin kehitellä jotain tähän blogin yhteyteen.

Hakutreenit ovat eläneet hiljaiseloa viimeisen kolmen kuukauden aikana. Jos mitään ihmeitä ei tapahdu, niin tässä vaiheessa voidaan heittää hyvästit jo hakukisa tavoitteille. Voi kun pääsis taas treenaamaan

Tokoiltu ollaan sen sijaan säännöllisesti. Treenit on keskittynyt tunnarin rakentamiseen ja täytyy sanoa, että huimasti ollaan menty eteenpäin. Nyt tunnari ainakin toimii treeneissä tosi hyvin, mutta pitäis päästä se testaamaan kisatilanteessa. Muutenkin tuntuu, että monessa tilanteessa ollaan menty huimasti eteenpäin. Siispä ollaan kisakalenteria selailtu ahkerasti. Toisaalta tietyt liikkeet on ollut pitkään tauolla, joten ihan heti kisat eivät ole edessä.

Onneksi kevät tulee kohisten. Kohta pääsee taas kunnolla ulos treenaamaan. Ja samalla kesälomat tulee nopeemmin kuin luuleekaan. Hauskat lomasuunnitelmat on edessä, mutta niistä sitten lähempänä.