Mulla on tokon suhteen todella kova motivaatiopula. Tiistaina kävin kuitenkin kattomassa Kaisan ja Nerin edistymistä. Etukäteen oli kovat suunnitelmat, että mitä Nattan kanssa teen, mutta loppujen lopuksi ei tehty paljon mitään.

Natta oli tolpassa kiinni sillä aikaa, kun Neri treenasi. Tämä kyllä auttoi Nattaa. Natta kävi sopivalla suhteella kierroksilla. Nattan kanssa otettiin vähän seuraamista ja se oli varmaan parasta seuraamista koskaan. Käännökset oli hyviä ja tiiviitä ja kontakti pysys koko ajan. Tollasen vireen kun sais aina kisoihin.

Tämän jälkeen otettiin liikkeestä istumisia. Se on kunnossa. Natta tekee nopeet ja hyvät istumiset, eikä edes yritä mennä maahan.

Sisällä ollaan muutaman kerran otettu kaukoja. Seiso-istu vaihdos menee nyt hyvin pitkältäkin matkalta. Seiso-maahan pitää vielä vahvistaa. Läheltä menee hyvin, mutta kaukaa ei vielä toimi. Nyt on sitten ongelmana maahan-seiso. Natta ei nouse seisomaan vaan istumaan. Pitää yrittää keksiä joku toinen käsimerkki siihen, ettei sekota sitä muihin. Mietitään, mietitään...