Viikonloppuna käytiin Turussa ja tietenkin tilaisuus piti käyttää hyväkseen. Käytiin siis äitin kanssa treenaamassa ATT:n kentällä tokoa. Nattalle siis saatiin hyvä treeni vieraassa paikassa ja olihan sitä häiriötäkin mukana. Koko treeni vielä kuvattiin, kun iskä oli ostanut uuden videokameran. Näinpä siis näin omat virheet ja tekemisen kokonaisuutena.

Aluksi Nattan kanssa otin remmissä seuraamisen. Nattan seuraaminen oli hyvää. Nyt kun olen lopettanut koiraan katsomisen niin paikka ja kontakti pysyvät todella hyvin koko liikkeen ajan. Ensimmäinen "virhe", jonka äiti huomasi oli, että pidän kättä liikaa takana. Eli tähän pitää nyt kiinnittää enemmän huomiota, koska itelle se tulee niin vaistomaisesti. Käännökset oli kohtuullisia, mutta hieman löysiä. Eli nyt treenataan makupalan kanssa käännökset kuntoon.

Seuraavaksi otettiin remmittä seuraaminen. Olin todella yllättynyt, kun sen videolta näin että paikka ja kontakti pysyvät paremmin kuin uskoin. Käännöksetkin meni remmittä ihan kohtuullisesti. Edistystä on huomattavasti tapahtunut parin viikon aikana. Nyt pystyn siis pitämään palkan jo piilossa ja palkka tulee aina taskusta.

Seuraavana oli vuorossa liikeestä maahanmeno. Perusasennossa Nattan kontakti ei ollut paras mahdollinen liikkeelle lähdettäessa. Seuraamisessa Natta jätätti tämän takia. Maahanmeno-käskyn jälkeen hiippaili kolme askelta ja sen jälkeen meni maahan. Ja sitähän en salli. Leikittiin taas maahameno leikkiä eli mitä nopeemmin menee maahan sitä nopeemmin tulee palkka. Tähän käytettiin ekstra lelua eli sitä ei saa missään muussa tilanteessa. Tämä vaikutti huomattavasti ja maahamenosta tuli nopeempi. Tähän tarvitaan nyt vaan toistoja, toistoja ja toistoja.

Lopuksi otettiin vielä luoksetulo. Ekalla kerralla jätön jälkeen Natta nousi seisomaan. Palasin takasin ja koko homma otettiin uudestaan. Nyt jäi hyvin paikalleen ja pysyi hyvin. Luoksetulo oli kuitenkin TODELLA hidas. Mistä lie johtunut ja lopussa perusasento oli vino. Sitten otettiin pari kertaa vauhti luoksetuloja ja johan homma parani. Tuota vauhdista sivulletuloa pitää nyt treenata tai sitten opetan kunnolla nyt sen eteen istumisen.

Natta vähäksi aikaa autoon ja sitten vielä paikallaolo. Topi ja Natta oli vierekkäin. Natta oli kyllä maassa, mutta pikkasen liikkui, mikä oli yllätys. Ite liikuin myös joka oli uutta. Nyt pitäis saada taas täysi varmuus siihen paikallaoloon ja häiriötä lisää.

Mutta treeneistä innostuneena ilmotin Nattan sitten ekoihin kisoihin. Sitä missä ja millon ne on, eipä kerrota. Kauas kuitenkin mennään ja toivotaan, ettei tuttuja tule paikalle. :)