Tiistaina pakkasen paukkuessa päästiin treenamaan sisälle lämpimään Katin ja Geenan kanssa.
Natta sai alottaa ja treeneihin kuulus seuraamista, kaukoja, ruutu, luoksetuloa.

Treenit alotetiin seuraamisella. Oli kiva nähdä peilien kautta miltä tekeminen näytti. Olihan se samalla vähän friikkyä, mutta ihan kivaltahan se meno näytti ja tuntus. Askelsiirtymisetkin oli hyviä ja Natta teki ne oikeella tekniikalla.

Kaukoissa tehtiin yksittäisiä vaihtoja. Aluksi hinkattiin istu-seiso vaihtoa, joka on ollu vähiten treenattavana. Saatiin hyviä onnistumisia ja "löydettiin" syy Nattan etenemiseen kisoissa. Seuraavaksi seiso-maahan vaihtoja lyhyemmältä. Siinäkin tuli hyviä vaihtoja. Tämä on kyllä kaikista epävarmoin. Pitää saada sitä varmuuttaa. Eli kauko jumppa jatkukoo. Lopuksi vielä lyhyt sarja seiso-istu-seiso. Jossa molemmat seisomiset tuli ihan paikalleen.

Luoksetulossa kokeiltiin Heidin vinkkiä. Matka oli vähän lyhyempi, koska seinät tuli vastaan, mutta Natta teki ihan super hyvät seisomiset. Ja vaikka alustakin oli hieman liukas, niin neiti pysähtys kuin seinään. Lopuksi vielä läpi.

Ruudussa huomasi hyvin liukkauden, kun Natta liukasteli aika railakkaasti. Tehtiin vaan yksi lähetys purkille, joka oli hyvä.

Lopuksi vielä muutamat pallon heittelyt ja treneenit oli siinä.

Maanantaista keskiviikkoon sain viettää arkea kahden belgin kanssa, kun Rosso tuli hoitoon. Natta oli kyllä niin onnessaan kun sain kaverin. Lenkeilläkin oli ihan eri meininki, kun kaksi belgiä painoi pitkin peltoja. Rosso on niin ihana hoitopoika, että kyllä me se huolitaan hoitoon jatkossakin.

Rosson lähdettyä ei olla juuri tehty mitään. Lenkeillä ollaan tehty niitä luoksetulon seisomisia Heidin vinkeillä. Toimii vieläkin. Kiitos vaan Heidille loistavista vinkeistä! Josko se tästä!