Keskiviikkon tottiksen jälkeen käytiin kotona nukkumassa ja aamulla suuntasimme hakutreeneihin klo 10.
Tällä kertaa Natta oli kolmantena vuorossa.
Tällä kertaa laitettiin taas kaksi maalimiestä etukulmiin. Molemmat maalimiehet oli valmiiksi piilossa. Häiriötä oli paljon ja se oli varsin kovaääninen (kauko-ohjattavan veneen pärinä).

Eka maalimies oli vasemmassa etukulmassa noin 50 metrissä. Ekalla lähetyksellä Natta meni noin 20 metriä ja sitten palasi takasin. Tokalla lähti oikeeseen suuntaan etsimään vauhdilla, mutta usko loppui kesken palasi takasin, mutta lähti ite uudestaan. Oli kuulemma pyöriny ihan vieressä, mutta ei ollu löytäny. Tässä vaiheessa maalimies näyttäytyi ja sen jälkeen Natta juoksi suoraan luokse ja vauhdilla. Tällä kertaa en menny sitä maalimieheltä hakemaan, vaan vasta puolesta välistä. Tää toimi. Natta sai olla  maalimiehellä ihan rauhassa ja kuitenkin tuli hyvin mun luokse.

Toinen maalimies oli oikeessa etukulmassa noin 50 metrissä. Ekalla lähetyksellä Natta lähti hyvin liikkeelle. Puolessa välissä pysähtys, mutta samantien jatko matkaa suoraan maalimiehelle. Tämä oli tosi hyvä suoritus. Menin hakemaan Nattan taas puolesta välistä ja se toimi.

Ens kerralla kokeillaan varmaan taas samalla systeemillä ja katotaan mitä tulee.