Tiistaina Natta pääsi kolmen kuukauden tauon jälkeen taas Riinan käsiteltäväksi. Oli tosi kiva kuulla, että suurempia ongelmia neidistä ei löytynyt ja selkäkin oli pysynyt hyvässä kunnossa. Rintarangassa oli kuulemma tokokoiralle tyypillistä jumitusta, mutta muuten no problem. Seuraavan kerran on aika varattuna tammikuun puolessa välissä ja toivottavasti ei ennen sitä tarvii mennä.

Keskiviikkona käytiin kuitenkin tekemässä pikku treenit Timon ja Viken kanssa Tammiston hiekalla. Aluksi tehtiin pitkä hidas seuraaminen, joka oli tosi hyvän olosta. Ite kävelin taas hieman liian hitaasti. Seuraavaksi pitkä juoksu seuraaminen, eikä siinäkään ollut yhtä täykkäriä lukuunottamatta mitään ongelmaa. Lopuksi tehtiin pitkä seuraaminen Timon leikkiessa tuomaria. Natta ei kyllä välittäny juurikaan hiihtelyistä.

Seuraavaksi muutama liikkeestä istuminen Timon kattoessa perään. Ei siinä kuulemma ollut mitään ongelmia ja Natta oli istunu nopeesti. Hyvä, että tämä nyt toimii.
Eikä tällä kertaa ollut metallissakaan mitään ongelmia. Varma nosto ja palautus ravilla. Tästä purkki palkka.

Lopuksi vielä kaukot Timon hieluessa välissä. Kaikki vaihdot oli ihan paikallee, eikä Natta liikkunu yhtään. Yksi kaksoiskäsky tarvittiin (seiso-maahan), koska kyynärät jäi ilmaan (kyttäsi purkkia).

Sitten Natta autoon, kun auttelin Timoa ja Vikkeä. Mutta olipas taas kivat treenit ja selvittiin jopa valosaan aikaan poiskin.